News Flash:

George Simion recunoaște: a strâns cu adevărat o avere după nuntă!

30 August 2022
899 Vizualizari | 0 Comentarii
302279469 663281808496041 1226413196388156058 n 1

Nunta lui George Simion va rămâne în istorie, exact cum și-a dorit liderul AUR. Celebrul om politic a avut parte de un eveniment de pomină, la care au participat nu mai puțin de 2000 de oameni, care au venit cu daruri care mai de care. Toată lumea își dorește să afle acum câți bani au strâns proaspeții însurăței după nuntă, iar misterul a fost elucidat.

George Simion va declara darul de nuntă

George Simion rămâne în continuare un personaj extrem de interesant. Nunta lui îl ține pe prima pagină a tabloidelor, pentru că fanii încă nu și-au epuizat toate curiozitățile. Una dintre cele mai mari este: câți bani a adunat liderul AUR în urma marelui eveniment la care a primit bijuterii, aur, veselă de calitate și multe alte daruri prețioase.

Astfel, George Simion a recunoscut că tot ce a primit se ridică la aproximativ 400.000 de euro, dar numerarul este de peste 70.000 de euro, pe care îi va trece și în declarația de avere. Întrebat ce va face cu banii cash, George Simion a spus că în februarie 2023 spitalul mobil promis înainte de nuntă ”va fi pus pe roate”.

”În numerar, am strâns 72.000 de euro. În total, darul de nuntă, cum a dat domnul Gigi Becali, cum a fost spectacolul pirotehnic, cum a fost apă, berea, o să ajungă în jur de 400.000 de euro. Acești bani îi voi trece transparent în declarația de avere, așa cum mă obligă legea”, a spus George Simion, la Antena 3.

Liderul AUR vrea copii

Liderul AUR este fericit că a reușit să își unească destinele cu ale tinerei sale soții, Ilinca. Deși mulți i-au criticat pentru diferența mare de vârstă dintre ei, nu s-au luat după gura lumii și și-au continuat în liniște povestea de iubire. Cei doi au planuri mari de viitor, pe care speră să le îndeplinească repede, pentru că nu le place să piardă timpul.

George Simion a mărturisit pentru Fanatik că el și soția își doresc foarte repede urmași, chiar undeva la șase copii. Deși bărbatul știe că va fi plecat mai mereu de acasă, își pune toată baza în Ilinca și este convins că va fi o mamă bună.

„Prima oară ea a zis că vrea doi copii, acum ea vrea copiii cât mai repede. Undeva spre patru, eu zisesem că vreau șase. Acum vom vedea. Ei îi plac foarte mult copiii, eu o să fiu foarte mult plecat de acasă, așa că ar fi o idee foarte bună să îi facem repede. Dacă ne ajută Dumnezeu să îi creștem…

Am vorbit și cu mama soacră, și cu mama, cu mătușa să participe și ele la creșterea copiilor, să nu fie doar pe Ilinca treaba asta. Să fie bunice. Ne-am gândit și la nume pentru primul copil. Dacă e băiat, va fi Radu, dacă e fetiță, Maria’, a dezvăluit George Simion pentru Fanatik.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1264 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006354 (s)