News Flash:

Ce s-a ales de Adina Mihalea, vaduva regretatului Ioan Luchian Mihalea. Drama prin care a trecut dupa asasinarea marelui artist

1 Septembrie 2022
5618 Vizualizari | 0 Comentarii
302533632 664082911749264 2575412675340639988 n

Asasinarea lui Ioan Luchian Mihalea a fost una dintre cele mai mari tragedii care au avut loc la noi in tara. Celebrul artist a fost ucis la putin peste 40 de ani si a lasat in urma o multime de intrebari si o familie indurerata. Sotia lui a ramas singura si a fost nevoita sa isi creasca baiatul fara niciun sprijin, fara un tata care sa il indrume.

Adina Mihalea, o viata plina de suferinta
Ioan Luchian Mihalea a fost ucis cu sange rece, de doi tineri de doar 19 ani la vremea aceea. A fost chinuit ore in sir si lasat fara suflare, crima odioasa socand pe toata lumea, dar mai ales pe familie. A lasat in urma o sotie plina de griji si lipsuri si un copil care niciodata nu s-a mai putut bucura de sprijinul unui tata.

Tanarul are acum 33 de ani si ii semana perfect regretatului sau tata. Mama lui l-a crescut si educat frumos, iar acum activeaza in domeniul IT. A simtit din plin lipsa unui barbat in casa, iar putinele amintiri nu sunt deloc suficiente pentru el, dar se bucura de ce are si spera ca il va face mandru pe marele artist.

Adina a fost nevoita sa se descurce singura cu fiul ei de doar cativa ani si a luat viata in piept. S-a descurcat bine si acum se bucura de fiecare reusita a fiului ei.

Casa lui Ioan Lucian, bantuita?
Au trecut 29 de ani de la moartea lui Ioan Luchian Mihalea, dirijor al grupului Song, la care Acesta a fost ucis cu sange rece in apartamentul sau din Drumul Taberei, de catre Nelu Florian Gavrila si Ionel Paun, in 29 noiembrie 1993. Acesta a avut parte de un sfarsit tragic, exact ca mama lui, care murise si ea tot prin strangulare, in urma unui jaf.

Asasinarea marelui artist a lasat in urma o multime de intrebari si nelamuriri, la care nimeni nu va putea raspunde vreodata. Casa in care acesta a fost ucis a fost data spre inchiriere, dar nimeni nu a rezistat sa locuiasca acolo. Una dintre vecine, care se ocupa cu strangerea banilor de la chiriasi, a marturisit ca toti au plecat dupa o luna, pe motiv ca in acel apartament aveau loc lucruri stranii, se auzeau tot felul de tipete si bocnituri pe care acestia nu le-au putut suporta. Mai mult, peretii erau patati si hainele regretatului artist inca erau in casa.

„Pentru ca nu mai locuieste in Bucuresti, proprietara casei, Adina Popescu, fosta sotie a lui Mihalea, m-a imputernicit sa colectez eu banii de la chiriasii de la apartamentul 9. In toti acesti ani de dupa 1993, niciunul dintre cei care au locuit acolo nu a rezistat mai mult de o luna. Numai eu tin minte trei randuri de studenti de la Politehnica, care au venit disperati, mi-au platit si au zis ca ei nu mai pot sta acolo, ca aud strigate si bocanituri in fiecare miez de noapte”, a spus o vecina.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1159 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005787 (s)