News Flash:

Gabriela Cristea a recunoscut! Ce avere are prezentatoarea și cât câștigă din emisiuni: “Mereu e loc de mai bine!”

31 August 2022
743 Vizualizari | 0 Comentarii
Gabriela Cristea

Gabriela Cristea este una dintre cele mai iubite prezentatoare TV din țară. Celebra vedetă se bucură de mare succes și câștigă bani frumoși din televiziune, dar nimeni nu știe la ce sume se ridică veniturile sale lunare. Prezentatoarea a recunoscut acum ce avere are și cum stă la capitolul finanțe.

Gabriela Cristea, o femeie potență financiar

Gabriela Cristea este una dintre cele mai iubite prezentatoare TV, care se laudă cu o carieră uimitoare, de aproximativ 20 de ani. Debutul l-a avut la Eurovision, unde câștiga sume impresionante încă de pe atunci. Avea un salariu mare și era faimoasă și se pare că s-a menținut pe aceeași undă și nu o duce deloc rău.

Din contră, Gabriela Cristea recunoaște că nu îi lipsește nimic, ci are tot ce își dorește: o familie frumoasă, dar și o situație financiară foarte bună. Fanii au fost mereu curioși de câți bani are vedeta lor preferată, iar aceasta a clarificat situația. Nu a spus ce sume îi intră în cont lunar, dar a mărturisit că își permite orice își dorește și chiar și mici aroganțe, dar nu ar deranja-o dacă ar câștiga chiar mai mult.

„Cred că sunt o femeie împlinită financiar, dar mereu e loc de mai bine. Nu am averea lui Țiriac, dar îmi pot permite câteva mici ‘excentricități’ dacă mi le doresc’, a scris Gabriela Cristea pe Instagram.

Gabriela Cristea a agonisit cu adevărat o avere și a reușit să își ridice o casă impresionantă alături de Tavi Clonda. Cei doi stau acum intr-o minunăție de locuință, a cărei valoare ajunge undeva la 200.000 de euro. Casa ar fi fost construită dinainte ca cei doi să se căsătorească și finalizată în 2017. Și-au realizat și o piscină în valoare de 20.000 de euro, cu apă termală, care este cu adevărat un lux.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1142 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005415 (s)