News Flash:

Veste uriasa pentru Alexandra Stan si Inna!

28 Noiembrie 2016
1096 Vizualizari | 0 Comentarii
inna si alexandra
Cantareata britanica Ellie Goulding (29 de ani), cunoscuta mai ales pentru piesa „Love Me Like You Do“, inclusa pe coloana sonora a dramei erotice „Fifty Shades of Grey“, s-a declarat fana a doua dintre melodiile cantaretelor romance cu succes international, Inna si Alexandra Stan. 


Zilele trecute, Ellie Goulding a facut referire in doua dintre postarile sale de pe Twitter la piesele „Hot“ si „Mr. Saxobeat“, care fac parte din repertoriul artistelor romance.   
 „Mr. Saxobeat este 100% o placere vinovata“ si „Asa este si Inna – Hot“, a scris Ellie pe Twitter. La randul lor, Inna si Alexandra Stan au tinut sa-i multumeasca artistei si i-au raspuns in comentarii.  


„Multumesc mult, Ellie Goulding, chiar apreciez. Iubesc muzica ta“, a scris Inna, iar fanii si-au exprimat dorinta unei colaborari intre cele doua. 


„Multumesc, love! Am ramas fara cuvinte“, a raspuns si Alexandra Stan.   


Ellie Goulding este o cantareata si compozitoare din Anglia. Ea a castigat Critics’ Choice Award la Brit Awards, in 2010. Mai mult, la BRIT Awards 2014, Goulding a primit premiul Best British Female. Cel mai recent single al sau este „Still Falling for You“.

ellie goulding twitter inna alexandra stan
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1335 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007368 (s)