News Flash:

Bianca Dragusanu i-a facut sprancenele fetitei

28 Noiembrie 2016
972 Vizualizari | 0 Comentarii
fetita bia
Bianca Dragusanu este o mamica monderna si tare nerabdatoare ca fiica ei sa creasca mare si s-o poata transforma in mini-Bianca. Chiar daca Sofia are numai doua luni, roscata a marturisit ca deja i-a aplicat primul ei machiaj, in ciuda protestelor bunicii.
Bianca Dragusanu este in al noualea cer de cand a devenit mamica si se pare ca viata alaturi de micuta Sofia nu e deloc plictisitoare. Roscata nu mai are rabdare ca timpul sa treaca si micuta sa se faca o domnisoara si, desi are numai doua luni, deja a aplicat primul ei machiaj.
“Am facut-o samurai, i-am machiat nasucul si i-am facut sprancenele. M-a certat mama, dar eu vreau sa ma joc cu ea”, a marturisit Bianca Dragusanu.
Tanara mamica e atat de mandra de ingerasul ei incat fiecare zi petrecut alaturi de el ii pare o sarbatoare, asa ca implinirea celor doua luni de viata au venit cu o urmare emotionanta.
”La multi ani, fetita mea frumoasa, ingerasul meu mic! Doua luni. Ingerasul meu. Inima mea. Universul meu”, a scris Bianca Dragusanu pe o retea de socializare.

bianca dragusanu machiat
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1186 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006353 (s)