News Flash:

Loredana, in genunchi si cu ochii in lacrimi pe scena. Ce s-a intamplat cu artista

28 Noiembrie 2016
1462 Vizualizari | 0 Comentarii
loredana scena
Loredana a uimit aseara audienta Salii Palatului cu un spectacol maraton de 3 ore in care i-au fost alaturi unele dintre cele mai mari vedete ale muzicii internationale. Admiratorii au vazut-o pe Loredana, in genunchi pe scena, incheind show-ul grandios cu o reinterprtare a piesei ”Buna seara, iubite”.

Construit in 7 segmente, fiecare cu emotia, povestea si parfumul sau, Sentimente i-a purtat pe spectatori prin viata si activitatea Loredanei de la speranta si inocenta copilariei pana la recunostinta dragostei, trecand prin nostalgie, dor, bucurie.
Cu o desfasurare impresionanta de forte si tehnologie, cu coregrafii spectaculoase si hit-uri care au trecut de la muzica copilariei la ritmurile autentice lautaresti, trecand prin farmecul si spectaculozitatea musicalului, Loredana a creat un spectacol multisenzorial care a vorbit si despre diversitate, curaj, autenticitate si nevoia de a-ti gasi puterea in mijlocul familiei.
Una dintre cele mai mari surprize pentru spectatori au fost… parfumurile pe care le-au simtit pe toata durata show-ului, parfumuri care le-au reamintit momente importante din viata lor. Fiecare capitol al povestii Sentimente a fost insotit de o aroma care i-a invaluit pe spectatori gratie lui Erich Berghammer, Odo7 Aroma Jockey, un artist care a mai lucrat cu Christian Dior, J. P Gaultier sau Isabella Rosellini.
Unul dintre cele mai emotionante momente a fost omagiul pe care Loredana l-a adus compozitorului Adrian Enescu: un spectaculos duet cu celebrul tenor italian Alessandro Safina pentru piesa Buna seara, iubite.

loredana loredanei
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1110 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004776 (s)