News Flash:

INCREDIBIL! Cat te costa daca vrei sa-ti ghiceasca Carmen Harra

28 Noiembrie 2016
1297 Vizualizari | 0 Comentarii
harra
Carmen Harra s-a promovat in Romania drept clarvazatoarea vedetelor de la Hollywood! Vedeta a dezvaluit cati bani trebuie sa scoti din buzunar daca vrei sa-ti dezvaluie ce iti rezerva destinul.

Carmen Harra este extrem de mandra de puterile sale paranormale si sustine ca vedete de la Hollywood au venit la ea ca sa le afle cum le va fi viitorul. Celebra clarvazatoarea sustinea ca insasi Hillary Clinton i-a calcat pragul cabinetului pentru a fi consiliata.

De curand, Harra a dezvaluit lumii intregi cat trebuie sa platesti daca vrei sa-ti spuna cum iti va fi soarta. Astfel, pentru 10 minute in care sa-ti ghiceasca viitorul trebuie sa platesti 75 de dolari, adica 319 lei. Pentru o ora de dezvaluiri trebuie sa scoti din portofel 300 de dolari (1.277 lei).

”Te simti blocat? Ai probleme in relatie? Cariera iti e in impas? Descopera cand, unde, cum si de ce-urile din viitorul tau. In calitate de psiholog spiritual, combin cunostintele mele de terapie cognitiva cu abilitatile mele cognitive pentru a-ti dezvalui ceea ce ai nevoie: solutii reale despre problemele zilnice, mari sau mici. Contacteaza-ma pentru o sesiune personala de deblocare a stagiilor, incepi sa progresezi si ramai fericit”, este anuntul cu care-si imbie Carmen Harra viitorii clienti.

carmen harra bani soarta
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1152 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007449 (s)