News Flash:

Vrei sa ai un fund sexy? Iata ce exercitii trebuie sa faci

28 Noiembrie 2016
1327 Vizualizari | 0 Comentarii
fundul tau
Kinga Sebestyen, instructor de aerobic, a oferit pentru ziare.com cateva sfaturi pentru un sezut exemplar.

"Stati cu picioarele departate, coloana dreapta si incercati sa va aplecati cat mai mult in fata, tinand privirea inainte, apoi cat mai pe spate, coborand si gatul. Faceti acest exercitiu lent pentru a nu va dezechilibra.

Apoi va aplecati in lateral cu o mana deasupra capului si cealalta pe mijloc, incercand sa arcuiti cat mai mult coloana. Alternati 20 de balansari fata/spate cu 20 de balansari in lateral. Va recomand aceste exercitii si pe ghete Kangoo Jumps, va garantez rezultate mult mai vizibile", a spus specialistul.

Cum sa fii in forma, cu Kinga Sebestyen: Slabeste cu Kangoo Jumps

Urmatorul exercitiu include, din nou, ghetele Kangoo Jumps. Mai aveti nevoie si de o saltea. Asezati-va pe aceasta, cu ghetele in picioare. Sprijiniti-va pe genunchi si pe coate, astfel incat genunchii sa fie sub solduri, iar coatele sub umeri.

Tineti abdomenul incordat si spatele drept. Asigurand o pozitie corecta a coloanei vertebrale, veti ridica un picior, indoit la 90 de grade, cu talpa ghetelor Kangoo Jumps spre tavan.

"Cu miscari foarte controlate veti ridica si apoi veti aduce inapoi genunchiul, prima data incet, dupa care intr-un ritm din ce in ce mai rapid, la sfarsit mentinand genunchiul cat de sus puteti pentru minim 10 secunde", a continuat Kinga Sebestyen.

Instructorul spune ca exercitiul trebuie repetat de trei ori si apoi se schimba piciorul. Nu dureaza mai mult de cinci minute.

Cum sa fii in forma, cu Kinga Sebestyen: Gambe perfecte pentru jeansii skinny

"La fel ne ajuta la tonifierea fesierilor si genuflexiunile. Acestea le putem face oriunde, chiar si in parc daca dorim. La ce trebuie sa fiti atenti la acest exercitiu este ca genunchii sa nu se miste inainte si inapoi in timp ce coboara si se ridica fesierii. Cu cat coborati mai mult si cu cat mentineti mai mult acolo, cu atat veti simti mai bine efectul in coapse si in fese", a incheiat ea.

Kinga Sebestyen este de 18 ani instructor de aerobic, step, fitball, pilates si lector la Federatia Romana "Sportul pentru Toti".

Ea este trainer coordinator si specialist al Academiei Internationale a Trainerilor de Kangoo Jumps, coordonand programe si oferind diplome de merit. In plus, este autoarea unuia din cele mai eficiente programe de slabit, Fat Burning, pentru care a fost premiata la nivel international.

kinga sebestyen aerobic sezut exemplar abdomenul
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1331 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004426 (s)