News Flash:

TRUC SIMPLU pentru a va curata incaltamintea alba murdara. Iata ce trebuie sa faci

28 Noiembrie 2016
1110 Vizualizari | 0 Comentarii
papuci albi
Cu totii stim ca este foarte dificil sa pastreezi pantofii albi. Dar nu iti face griji. Va vom prezenta un truc simplu, care va va curata pantofii  murdari si va face ca acestia sa arata din nou ca noi. Aceasta metoda de casa este simpla si usor de realizat. Aveti nevoie de doar 2 ingrediente: bicarbonat de sodiu si otet alb. Aceste ingrediente sunt foarte puternice, atunci cand vine vorba de tesaturi ce trebui curatate.
De asemenea, ele au proprietati anti-bacteriene, care te vor ajuta sa eliminati ciupercile si bacteriile, cauza principala pentru un miros urat. Trebuie doar sa urmati aceste instructiuni simple.
Ingrediente:
-Otet alb (125 ml)
-Bicarbonat de sodiu (60g)

-O perie
Cum se procedeaza:
Se amesteca bicarbonatul de sodiu si otetul alb, pana cand veti obtine un amestec sub forma de spuma. Apoi se aplica amestecul pe pantofi cu ajutorul periei. Se freca bine si se lasa timp de 30 de minute sa actioneze si apoi se clateste cu apa rece.
Nu uitati de sireturi
Mereu uitam sa curatam sireturile iar acestea sunt foarte importante deoarece daca sunt murdare, incaltamintea va arata foarte urat. Puteti folosi acelasi truc.
Metode de a scoate mirosul neplacut din pantofi
Incearca sa folosesti o pudra de talc.
Este o metoda veche recomandata care da rezultate bune. Pe langa pudra de talc, afla ca si bicarbonatul de sodiu este o metoda excelenta pentru a indeparta mirosul neplacut din incaltaminte. Toarna bicarbonat in pantofi si lasa peste noapte sa actioneze.
Un alt mod de a face fata mirosului este otetul alb. Inmoaie o pereche de sosete in otet alb si pune-le in interiorul pantofilor. Dupa care pune pantofii intr-o punga de plastic si lasa-i asa 24 de ore. Apoi scoate pantofii, indeparteaza sosetele si lasa incaltamintea timp de opt ore intr-o zona ventilata.
O alta metoda foarte eficienta pentru indepartarea mirosului, este ziarul mototolit si vanilia. Ia un ziar pentru a-l baga in pantofi, dar inainte de a-l pune in interior, stropeste-l cu vanilie. Ziarul va absorbi mirosul incet si va adauga aroma de vanilie. Ca sa ai rezultate bune, atunci lasa hartia sa actioneze in interiorul pantofilor timp de o zi.
Sursa: www.naturalcuresandhomeremedies.com
Traducere si adaptare: Echipa Dr. Andrei Laslau
sursa: andreilaslau.ro 

pantofii albi -otet alb -o perie
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1138 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005079 (s)