News Flash:

Madalin Ionescu si Cristina Siscanu, prinsi in timp ce faceau sex. „A intrat peste noi”

8 Aprilie 2022
343 Vizualizari | 0 Comentarii
Sotii Siscanu

Siscanu si Madalin Ionescu sunt unul dintre cele mai longevive cupluri din showbizul nostru si, chiar daca au trecut anii, cei doi sunt la fel de indragostiti ca in prima zi. Cristina este foarte fericita alaturi de Madalin si posteaza foarte des pe Instagram momente din intimitatea lor.

Cristina Siscanu nu se fereste sa dea tot felul de detalii din viata ei, chiar daca unele dintre ele ar trebui sa fie pastrate pentru intimitatea ei si a sotului. Vedeta a povestit de multe ori ca relatia dintre ea si sotul ei merge ca pe roate si mereu isi aminteste cu amuzament cum a fost ceruta in casatorie.

Chiar daca multor fani li se pare ciudat ca vedeta face asta, Cristina este de parere ca relatia ei poate fi un exemplu pentru cei care o urmaresc. Cei doi au fost mereu la fel de libertini si nonconformisti, iar recent si Madalin Ionescu a vorbit fara perdea cu unul dintre urmaritorii lui despre cum reuseste sa mentina flacara iubirii aprinsa si dupa atatia ani de casnicie.

Prezentatorul este foarte des intrebat de catre urmaritorii lui ce secrete are pentru o relatie fericita si implinita din toate punctele de vedere, iar acum a oferit si raspunsul. 

„Nu vreau sa ofensez pe nimeni. Am mai spus-o! In primii ani, cel putin eu si Cristina, ne-am iubit in fiecare zi, cu rare exceptii – evident, nu o singura data pe zi. Au fost multe nopti albe', a dezvaluit Madalin Ionescu pe Instagram.

„Da. Tatal meu a intrat peste noi. Dupa ce a inchis usa…', a spus Madalin fara sa stea pe ganduri.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1245 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004816 (s)