News Flash:

Ramona Olaru, fortata sa renunte la vacanta din Tel Aviv. Asistenta de la „Neatza cu Razvan si Dani” s-a speriat de atacurile teoririste

8 Aprilie 2022
279 Vizualizari | 0 Comentarii
Ramona Olaru

Ramona Olaru isi planuise deja vacanta de Paste. Vedeta voia sa pelce departe e tara si sa se bronzeze, insa planurile ei au fost date peste cap. Atacurile teroriste au facut-o pe asistenta sa isi puna anumite semne de intrebare, astfel ca a decis sa renunte la idee.

Ramona Olaru isi dorea de foarte mult timp sa ajunga in Tel Aviv. Asistenta de la „Neatza cu Razvan si Dani” si-a pregatit bagajul cu saptamani in urma, dar entuziasmul ei a palit in momentul in care a vazut stirile.Situatia din Tel Aviv este una sensibila, iar atacurile teroriste aproape ca sunt la ordinea zilei. Tocmai acesta a fost unul dintre motivele pentru care Ramona a decis sa stea acasa sau sa iti schimbe destinatia.

„M-am organizat foarte frumos si am insistat atat de mult sa plec in vacanta la Tel Aviv si se intampla niste atentate, niste terorisme. Prietenii mei sunt sceptici si nu mai vor sa plecam”, a marturisit Ramona Olaru.

„M-am dus degeaba la solar sa ma ard, ca nu ma pot aexpune in Tel Aviv la soare”, a mai mentionat asistenta TV.

Ramona Olaru nu a mai fost in vacanta de la inceputul anului de cand a mers in Zanzibar alaturi de iubitul ei de la acea vreme, Catalin Cazacu. Momentan, situatia dintre cei doi este una incerta, iar in timp ce Catalin spune ca este mai pregatit ca niciodata de casatoria cu frumoasa Ramona, asistenta de la „Neatza cu Razvan si Dani” ocoleste diplomatic tot subiectul legat de Cazacu.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1181 (s) | 32 queries | Mysql time :0.006070 (s)