News Flash:

Influencerii rusi isi taie gentile Chanel in semn de protest contra sanctiunilor aplicate Rusiei

8 Aprilie 2022
336 Vizualizari | 0 Comentarii
influenceri

Rusia a fost pusa la zid de majoritatea statelor, iar populatia, fie ca vrea, fie ca nu vrea, trebuie sa se obisnuiasa cu regulile aplicate. Influencerii par a fi cea mai afectati de aceste sanctiuni, asa ca au inceput sa protesteze. Dupa ce au plans pe Instagram ca sunt la un pas de a ramane fara job, acum, cele mai cunoscute nume din online-ul rusesc au inceput sa isi taie gentile Chanel in semn de protest.

Decizia brandului de lux are ca scop implementarea sanctiunilor Uniunii Europene care interzic exportul de bunuri de lux care costa peste 300 de euro (328 de dolari) catre Rusia. Aceasta decizie le-a indignat pe influencerele din Rusia, care au protestat intr-un mod inedit fata de decizia Chanel.

Modelele din Rusia isi taie gentile Chanel pe Instagram. Victoria Bonya nu a fost insa singurul influencer care a protestat pe Instagram. Exemplul ei a fost urmat si de prezentatoarea TV si actrita Marina Ermoshkina, care si-a taiat si ea geanta Chanel, in semn de protest fata de decizia celebrei case.

„Nicio geanta, niciun singur lucru nu merita dragostea mea pentru Patria mea. Nu merita respectul meu. Sunt impotriva rusofobiei, sunt impotriva unui brand care sustine rusofobia', a fost mesajul transmis de ea pe Instagram.

Pe cat de tragic este pentru influencerele din Rusia, pe atat de amuzant a fost pentru cei care au vazut deja filmarile. Cei care au vazut la ce gest au apelat influencerele, nu au inteles mesajul din spate, atata timp cat multe persoane din Rusia abia daca mai au ce manca.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1181 (s) | 43 queries | Mysql time :0.009553 (s)