News Flash:

Locuri de muncă pentru studenți și absolvenți din vestul țării

UPT Timișoara organizează în perioada 10-11 aprilie cea de a XXIV-a ediție a evenimentului Zilele Carierei

9 Aprilie 2024
100 Vizualizari | 0 Comentarii


Universitatea Politehnica din Timișoara, prin intermediul Centrului de Consiliere și Orientare în Carieră (CCOC), găzduiește cea de-a XXIV-a ediție a evenimentului Zilele Carierei, care este cel mai mare târg universitar de locuri de muncă pentru studenți și absolvenți din vestul țării.

Evenimentul, la care vor participa peste 50 de companii, organizații non-guvernamentale, reprezentanți ai administrației publice și organizații de stat, va avea loc în zilele de 10 și 11 aprilie 2024, la Cantina UPT din Complexul Studențesc Timișoara.

Studenții și absolvenții universității vor avea oportunitatea să interacționeze timp de două zile cu reprezentanții firmelor și instituțiilor, care vor prezenta oferte de practică și de angajare și vor răspunde la întrebările participanților la târg. Astfel, în contextul unei piețe a muncii în continuă schimbare, aceștia vor putea să-și formeze o impresie cât mai realistă despre așteptările angajatorilor și despre viața profesională în cadrul companiilor partenere.


 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1248 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005162 (s)