News Flash:

UPDATE / Rocada de ministri reprezentanti ai judetului Timis: Pleaca Grapini, vine Busoi

7 Februarie 2014
1101 Vizualizari | 0 Comentarii
busoi
Mediul politic timişorean ar putea beneficia de o rocadă guvernamentală. Cu un singur reprezentant între miniştri, Maria Grapini, la Ministerul IMM şi Turismului, Timişul ar putea avea un alt reprezentant în Executiv. Grapini pleacă spre Parlamentul European, (posibil) în Guvern intră Cristian Buşoi, la Sănătate.
Scandalul avionului medical prăbuşit a pornit lanţul schimbărilor în Guvernul Ponta. A fost doar semnalul, se pare că structurile guvernamentale se vor schimba serios. În ceea ce priveşte Timişul, judeţul avea un singur reprezentant cu rang de ministru. Este vorba de conservatoarea Maria Grapini, la IMM şi Turism. Fosta şefă a Pasmatex Timişoara a fost cuprinsă de dorinţe de a accede în Parlamentul European, post pentru care va candida în primărvară. Funcţia ei ca şi reprezentantă a mediului politic local în Executiv ar putea să fie preluată de un alt politician cu experienţă, este vorba de Cristian Buşoi. Fost deputat şi reprezentant al României în Parlamentul European, el ocupă în prezent funcţia de şef al Casei Naţionale de Asigurări de Sănătate. El ar putea să-i ia locul lui Eugen Nicolăescu, actualul titular de la sănătate, ce ar putea trece pe funcţia lui Daniel Chiţoiu, despre care se vorbeşte de mai mult timp că nu mai e printre favoriţii actualilor şefi ai coaliţiei. Buşoi nu a comentat o asemenea mutare, spunând doar că deocamdată nu a discutat despre o o funcţie ministerială.

Adevarul.ro 

-----------------

UPDATE

Liderul PNL, Crin Antonescu, a anuntat oficial vineri nominalizarile în Guvern: Klaus Iohannis - vicepremier si ministru de Interne, Teodor Atanasiu - ministru al Economiei, Eugen Nicolaescu - ministru de Finante, Cristian Busoi - ministru al Sanatatii.
Antonescu a facut acest anunt, dupa sedinta BPN al PNL, într-o conferinta de presa sustinuta alaturi de cei nominalizati.
Validarea acestor propuneri s-a facut prin vot, în sedinta BPN al PNL.
Liberalii vor avea în continuare si o sedinta a Delegatiei Permanente. Mediafax.ro
 
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2022 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.2511 (s) | 33 queries | Mysql time :0.121664 (s)