News Flash:

Constanta: Alte doua persoane ratacite pe un camp cu zapada, salvate de autoritati

6 Februarie 2014
1235 Vizualizari | 0 Comentarii
Alte două persoane rătăcite pe un câmp acoperit cu zăpadă, între localitățile constănțene Ciocârlia și Izvorul Mare, au fost salvate în noaptea de miercuri spre joi de autorități. Victimele, o femeie și un bărbat, sunt în afara oricărui pericol, fiind transportate cu ambulanța la Spitalul Clinic Județean de Urgențe (SCJU) Constanța pentru îngrijiri medicale.

Reprezentanții Inspectoratului de Poliție al Județului (IPJ) Constanța au informat, printr-un comunicat remis presei, că un bărbat de 30 de ani a anunțat sunând la numărul unic de urgențe 112 că el și concubina sa în vârstă de 40 de ani au plecat pe jos de la o fermă din apropierea localității Ciocârlia către satul Izvorul Mare, pe un drum pietruit, dar s-au rătăcit din cauza ceții dense, a stratului gros de zăpadă și a întunericului.

"Mobilizându-se cu operativitate și cunoscând bine zona, șeful Postului de Poliție Ciocârlia împreună cu primarul localității s-au deplasat către localitatea Cobadin, într-o zonă cu eoliene aflate în construcție, iar la un moment dat, autoturismul de teren cu care aceștia se deplasau nu a mai putut înainta din cauza stratului gros de zăpadă, cei doi continuându-și traseul pe jos", au precizat oficiali ai IPJ.

Conform acestora, rătăciții au fost găsiți în aproximativ 45 de minute de la anunțarea incidentului, la circa doi kilometri depărtare de localitatea Ciocârlia.

Victimele au fost transportate la postul de poliție din comună și preluate de un echipaj al ambulanței.

Joi, doi ciobani s-au rătăcit din cauza ceții dense pe un câmp cu zăpadă, între localitățile Piatra și Năvodari, ei fiind salvați de autorități după circa patru ore de la anunțarea incidentului la 112. AGERPRES

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1238 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007375 (s)