News Flash:

VREMEA joi si vineri: Prognoza meteo in tara si in Bucuresti

5 Februarie 2014
1252 Vizualizari | 0 Comentarii
Joi, VREMEA va fi rece în regiunile extracarpatice, unde vor persista norii josi si local se va semnala ceata asociata cu depunere de chiciura si trecator cu fulguieli sau burnite izolate. În restul teritoriului regimul termic va fi mai ridicat decât cel normal pentru prima decada a lunii februarie, cerul va fi temporar noros si, mai ales ziua si la începutul noptii, vor cadea precipitatii slabe, predominant sub forma de ploaie, local în vest si nord-vest si izolat în centru.
Vor fi conditii de polei, iar la munte precipitatiile vor fi mixte. Vântul va sufla slab si moderat. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între -6 grade în sudul Olteniei si 9...10 grade în Dealurile de Vest, iar cele minime se vor situa, în general, între -9 si 1 grad.

BUCURESTI
Vremea va fi în continuare rece, astfel încât temperatura maxima se va situa în jurul valorii de -3 grade, iar cea minima va fi de -7...-6 grade. Vor persista norii de nivel jos si, mai ales dimineata si noaptea, se va semnala ceata asociata cu chiciura. Vântul va sufla slab.
VINERI
În zonele joase din sudul si estul tarii, pe fondul persistentei norilor josi si local a cetii asociata cu chiciura si trecator cu fulguieli sau burnite izolate, vremea se va mentine rece pentru acesta data calendaristica. În restul teritoriului, vremea va fi în general mai calda decât ar fi normal, iar cerul va fi variabil, cu unele înnorari mai ales seara si noaptea, când vor fi conditii sa ploua slab. Izolat se va semnala polei, iar în Carpatii Occidentali si nordul Carpatilor Orientali precipiatiile vor fi mixte. În regiunile intracarpatice, dimineata si noaptea pe spatii restrânse se va semnala ceata. Vântul va sufla slab si moderat, cu intensificari izolate în zona montana înalta. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între -5...-4 grade în zonele cu ceata persistenta si 12...13 grade în zona deluroasa a Banatului si a Crisanei, iar cele minime se vor situa între -11 si 0 grade, mai ridicate pe litoral si regiunile vestice si nord-vestice pâna la 6 grade.

bucuresti vineri
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2022 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1144 (s) | 22 queries | Mysql time :0.027970 (s)