News Flash:

Sportul pentru toti. Scolile din Timisoara au nevoie de sali si terenuri dotate conform standardelor

22 Martie 2022
398 Vizualizari | 0 Comentarii
sala de sport

Timisoara a fost inclusa in programul „Sportul pentru toti”. Se adreseaza institutiilor de invatamant, organizatiilor non-profit si vizeaza proiectele care fac sportul mai usor de practicat in scoli si licee. Valoarea totala a fondului de finantare pentru anul 2022 este de 50.000 de euro.
 
 
S-a lansat apelul de proiecte pentru fondul „Sportul pentru toti”, programul care pune in miscare anul acesta comunitatile din Bucuresti, Timisoara si Brasov.

Vor fi acordate finantari pentru reamenajarea si imbunatatirea facilitatilor pentru sport din scolile gimnaziale si liceele din Brasov si Timisoara. Vor fi sustinute cinci-sapte scoli sau licee la nivelul fiecarei localitati participante, care isi vor reamenaja si imbunatati facilitatile sportive, fie ca sunt terenuri in aer liber sau sali de sport. Valoarea totala a fondului de finantare este de 50.000 de euro pentru fiecare dintre cele doua orase.

„Infrastructura sportiva este o urgenta in scolile din orasul nostru si de aceea ne bucuram ca Timisoara a fost inclusa in acest an in programul «Sportul pentru toti». Scolile si liceele din Timisoara au nevoie de sali si terenuri dotate conform standardelor, trebuie sa ofere conditii optime pentru a-i incuraja pe copii sa practice sportul, ca mod de a face performanta, dar si pentru o viata mai sanatoasa. Asadar, va incurajam sa aplicati pentru scoala sau liceul dvs.”, a spus Daniela Chesaru, director executiv Fundatia Comunitara Timisoara.

Cine poate aplica
Programul „Sportul pentru toti” se adreseaza scolilor gimnaziale sau liceelor, asociatiilor de parinti din scoli, alte organizatii non-guvernamentale in numele unei scoli gimnaziale sau liceu.

Termenul limita de depunere a propunerii de proiect este 9 mai. Proiectele vor fi desemnate castigatoare in urma unui proces de selectie in mai multe etape:

preselectia ideilor de proiect in baza criteriilor de eligibilitate,
selectia realizata de catre un juriu independent,
interviuri cu aplicantii de pe lista scurta, daca va fi necesar.
Proiectele castigatoare vor fi anuntate la sfarsitul lunii mai.

Calendarul complet pentru Timisoara, criteriile de eligibilitate, procesul de selectie, formularele de aplicatie si exemple de proiecte care pot aplica sunt disponibile pe site-ul programului.

Programul „Sportul pentru toti”, este derulat de Fundatia Comunitara Bucuresti, Fundatia Comunitara Timisoara si Fundatia Comunitara Brasov, impreuna cu Decathlon Romania. Programul se afla la a doua editie in Bucuresti si Brasov si la prima editie, in Timisoara.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1129 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005441 (s)