News Flash:

Elevi din Ucraina, la British International School of Timisoara. Program gratuit si adaptat

23 Martie 2022
404 Vizualizari | 0 Comentarii
British International School

British International School of Timisoara primeste copii din Ucraina, in mod gratuit. Programul este adaptat elevilor, atat in limba engleza, cat si cu sprijin in limba ucraineana. Cei mici pot avea parte si de sprijin din partea psihologului scolii.
 
 
Incepand de marti, 21 martie, primii copii din Ucraina se alatura claselor British International School of Timisoara. Scolarizarea functioneaza in mod gratuit.

Un cadru didactic international de origine ucraineana le va oferi sprijin suplimentar, inclusiv in limba materna.

„Dorim sa sprijinim acei copii care, din motive ce le sunt absolut straine si greu de inteles, au fost nevoiti sa plece pur si simplu de acasa, sa abandoneze si sa isi lase in urma tot ce aveau drag. Primii copii ucraineni au inceput sa ni se alature si suntem pregatiti sa extindem acest program. Programul educational va fi unul adaptat lor, atat in limba engleza, cat si cu sprijin in limba ucraineana, astfel incat sa aiba parte cat de cat o normalitate in aceasta perioada foarte dificila pentru ei”, a transmis Ciprian Tiplea, directorul British International School of Timisoara.

Elevii din Ucraina vor primi si sprijin de specialitate din partea psihologului scolii.

„Profesorii si elevii British International School of Timisoara sunt pregatiti si dornici sa ajute noii colegi sa se integreze cat mai rapid pentru a trece cu bine aceasta etapa critica din viata lor”, transmit reprezentantii British International School of Timisoara.

British International School of Timisoara si-a inceput activitatea in 2019, intr-un campus situat in zona de nord a orasului. Beneficiaza de facilitati moderne, inclusiv tehnologie de ultima generatie, sali de clasa cu laboratoare special destinate orelor de informatica, arta, muzica, stiinte.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1119 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004618 (s)