News Flash:

Tâlhărie în centrul orașului

Unei femei i-a fost smulsă geanta în timp ce stătea pe bancă pe strada Mărășești din Timișoara

15 August 2023
156 Vizualizari | 0 Comentarii

O femeie în vârstă de 74 de ani a fost victima unei tâlhării în timp ce se afla pe o bancă în centrul Timișoarei.

Evenimentul a avut loc în data de luni, 14 august. Femeia se afla pe o bancă situată pe strada Mărășești, o arteră pietonală care conectează Piața Operei din Timișoara cu zona Parcului Botanic. Într-un act de agresiune, geanta acesteia a fost smulsă.

Persoana responsabilă pentru tâlhărie este un minor, care a fost rapid imobilizat de către martorii prezenți la fața locului.

“Polițiștii Biroului de Investigații Criminale au fost sesizați cu privire la faptul că o femeie în vârstă de 74 de ani, în timp ce era așezată pe o bancă de pe strada Mărășești, din Timișoara, ar fi fost deposedată prin smulgere, de geanta pe care o avea asupra sa, de către un tânăr. Persoana a fost imediat imobilizată de către cetățenii aflați în apropriere, fiind predată ulterior polițiștilor”, au declarat reprezentanții IPJ Timiș.

După ce au reușit să îl identifice, autoritățile au constatat că individul în cauză este un minor în vârstă de 15 ani.

“Prejudiciul a fost recuperat în totalitate, fiind predat femeii. Polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tâlhărie în forma tentativei și continuă verificările în vederea stabilirii cu exactitate a cauzelelor și împrejurărilor producerii faptei.”, se mai precizează în comunicatul iPJ Timiș.

Minorul a ajuns pe mâna reprezentanților DGASPC Timiș.


 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1142 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006097 (s)