News Flash:

Un sofer a ajuns cu masina in groapa, pe șantierul bd. Cetății din cauza lucrarilor slab semnalizate

1 August 2021
644 Vizualizari | 0 Comentarii
bld cetatii

Un conducator auto a ajuns cu masina in locul fostelor linii de tramvai de pe bd. Cetatii. A iesit de pe carosabil si s-a oprit paralel cu soseaua, chiar in groapa sapata recent de muncitori. Locatarii din zona s-au plans deja de slaba semnalizare a lucrarilor.
 
 
Pe bd. Cetatii se circula cu restrictii de circulatie inca de la inceperea santierului, din 28 iunie. Timp de trei luni este inchis sensul de mers dintre intersectia cu Bogdanestilor si Gheorghe Lazar, iar soferii folosesc celalalt sens de circulatie, in ambele directii. Muncitorii contractati de primarie au scos liniile de tramvai si au inceput sa sape si dupa intersectia cu Gh. Lazar. Dupa ce au fost scoase sinele s-a trecut la saparea mijlocului bulevardului, iar un sofer fie prea grabit, fie caruia i s-a facut rau, a ajuns cu masina in groapa.

Lucrarea, de altfel, nu pare sa fie prea bine semnalizata, iar timisorenii care locuiesc in zona i s-au plans inca de acum cateva zile primarului Dominic Fritz, care a mers la ultima intalnire in cartier anuntata. Edilul a spus ca ii va notifica pe constructori si va organiza o intalnire intre locuitori si acestia.

Lucrarile pe bd. Cetatii ar trebui sa tina 30 de luni, calculate de la sfarsitul lunii iunie a acestui an, cand a fost semnat ordinul de incepere. Traseul tramvaielor va ramane acelasi, dar va fi amenajata o linie dubla inierbata, soseaua va avea cate doua benzi pe sens, trotuare si piste de biciclete decente. Lucrarile costa 83,7 milioane de lei.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1130 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005775 (s)