News Flash:

Groapa de gunoi din Arad a luat foc. Dupa stingerea incendiului, vantul a reaprins focul

1 August 2021
361 Vizualizari | 0 Comentarii
groapa de gunoi

Alerta in vestul tarii dupa ce sambata un incendiu a izbucnit la groapa de gunoi din Arad, in zona CET. La fata locului au fost trimise trei echipaje de stingere a Detasamentului Arad cu trei autospeciale, un ofiter si zece subofiteri, sprijiniti de angajati ai firmei care opereaza groapa de gunoi. Incendiul se manifesta pe aproximativ 2000.mp, dar se dezvolta cu viteza din cauza vantului puternic. Pompierii au anuntat ca se va emite un mesaj de avertizare  Roalert pentru localitatile de pe directia de propagare a fumului.

 Incendiul izbucnit la groapa de gunoi din Arad a fost stins duminica dimineata. Pompierii din cadrul ISU Arad au actionat toata noaptea pentru stingerea incendiului la groapa de gunoi, cu trei autospeciale de stingere, 15 pompieri, 10 lucratori ai operatorului economic si mai multe utilaje. Incendiul a fost lichidat dupa aproximativ 4 ore, iar acum nu mai exista posibilitatea de extindere.

Potrivit ISU Arad, operatorul economic a adus pamant pentru acoperirea focarelor inca de sambata noaptea, folosindu-se si aceasta metoda de stingere.

Vantul puternic a reaprins focarele de la groapa de gunoi din Arad, astfel ca, duminica, au fost suplimentate fortele de interventie. Potrivit ISU Arad, din cauza vantului puternic si a posibilitatii de extindere din nou a incendiului de la groapa de gunoi, fortele interventie au fost suplimentare. In sprijin au fost aduse o autospeciala de 9.000 de litri de la Detasamentul Ineu, una de 3.000 de litri de la SVSU Sofronea, una de 3.000 de litri de la SVSU Zadareni, o cisterna de transport apa de 5.000 litri de la Curtici si doua cisterne de transport apa de la firma de curatenie a orasului.

Tot in cursul zilea de sambata s-a actionat cu sase autospeciale de stingere , trei cisterne, mai multe utilaje, precum si 15 pompieri si 20 de voluntari pentru a stinge incendiul de la groapa de gunoi.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1358 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005003 (s)