News Flash:

Deranjata de muzica prea tare de pe malul Begai, o turista a chemat Politia. Acum, femeia ii lauda pe politisti pe Facebook

1 August 2021
470 Vizualizari | 0 Comentarii
bega

O turista care nu a putut sa doarma de galagia care se auzea de pe malurile Begai a cerut ajutorul Politiei Locale. Femeia ii lauda pe oamenii legii ca au raspuns destul de repede la sesizare si au reusit sa-i sanctioneze pe reprezentantii localurilor care au lasat muzica prea tare. Numai ca nu reusesc asta in fiecare weekend.
 
 
„Ajung aseara la TM la hotel. Hotelul este langa Bega. La o terasa aflata jos pe rau bubuia muzica. Zic hait ca s-a stricat si Timisoara. Ma cazez, ma duc putin la plimbare prin centru (liniste si pace, desi foarte multa lume pe la terase). Ma intorc, era vreo 23.30 – aia tot bubuia. De nervi zic ia hai sa pun o reclamatie la primarie ca sa ma descarc macar”, povesteste turista, pe Facebook.

Femeia spune ca a depus sesizare pe site-ul primariei, unde a gasit, „foarte bine organizate domeniile”. A fost nevoita sa isi lase numele, adresa de e-mail si numarul de telefon.

„Va dati seama ca sperantele mele ca turist erau minime. Am scris acolo «domle nu se poate, eu turist, dar oamenii astia care locuiesc pe aici ce vina au etc etc. Sper data viitoare cand vin sa nu mai gasesc nemernicia etc». Sent. In 10 min imi vine sms. «buna seara, de la Politia Locala, referitor la sesizarea dvs, avem rugamintea sa ne transmiteti locatia cu terasa sau in dreptul carui hotel pentru a putea fi verificata». Noroc ca stateam intinsa in pat ca era sa cad jos.

Le-am zis ce si cu cum si am adaugat in minte «eh lasati baeti, ca oricum de cand am dat drumul la aerul conditionat nu mai aud terasa ????‍♀️»

In alte 20 min primesc mesajul (…). Pam pam. Adevarul e ca nu prea se mai auzea”, a mai povestit femeia.

Politia Locala i-a raspuns ca a sanctionat doua localuri de pe malul Begai, din zona catedralei, pentru „tulburare prin muzica”.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1403 (s) | 43 queries | Mysql time :0.009255 (s)