News Flash:

O soferita prinsa cu 113 km/h si doi drogati, trasi pe dreapta de politia din Timis

1 August 2021
349 Vizualizari | 0 Comentarii
politia 1

O soferita de 32 de ani a fost prinsa cand gonea cu 131 km/h printr-o localitate din Timis. Este doar una din „capturile” politistilor, care au iesit in weekend la o razie in zona orasului Recas. Oamenii legii au prins si doi tineri care s-au urcat la volan dupa ce au consumat droguri.
 
110 autovehicule au tras pe dreapta politistii care au organizat, sambata, 31 iulie, o razie pe raza localitatii Recas. Au testat 80 de soferi cu etilotestul si au dat 43 de amenzi in valoare totala de aproape 19.000 de lei. Patru conducatori auto au fost lasati fara permise de conducere, iar doi dintre ei erau beti la volan si au apasat prea tare pedala de acceleratie. Oamenii legii au mai retras si doua certificate de inmatriculare.

Drogati la volan
Raziile organizate weekend de weekend de politisti arata inconstienta tot mai mare a soferilor, care se uita la volan chiar daca consuma alcool sau droguri. Un tanar de 26 de ani a fost prins cu 94 km/h in localitatea Sustra. A fost testat cu aparatul Drugtest, iar rezultatul a aratat ca a consumat canabis, amfetamina si metamfetamina. S-a ales cu dosar penal pentru conducere sub influenta substantelor psihoactive.

Si politistii din Timisoara au prins un tanar de 19 ani, drogat la volan, pe str. Simion Barnutiu. Tanarul consumase canabis si s-a ales tot cu dosar penal.

In urmarire, pe autostrada
Oamenii legii au vrut sa traga pe dreapta un sofer de 32 de ani, in Faget, dar acesta nu a vrut sa opreasca. Politistii l-au urmarit pe autostrada A1 spre Timisoara si au reusit sa-l opreasca la coborarea de pe autostrada spre Buzias. Avea permisul suspendat.

Si o tanara de 32 de ani a ramas pieton dupa raza oamenilor legii de sambata seara. Ea a fost inregistrata de radar in Sustra cu 131 km/h. A reusit sa depaseasca cu 81 de km/h limita legala de viteza, asa ca s-a ales cu o amenda de 1.350 de lei si a ramas fara permis 90 de zile.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1200 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005698 (s)