News Flash:

Atenție! Apă oprită!

Care programul intervențiilor Aquatim în Timișoara și în localitățile Săcălaz și Hitiaș

5 Martie 2024
78 Vizualizari | 0 Comentarii


Societatea Aquatim va opri furnizarea apei pe mai multe străzi din Timișoara, precum și în localitățile Săcălaz și Hitiaș. Iată programul intervențiilor:

Marți, 5 martie, între orele 21:00 și 04:00, se va executa o conectare de conducte pe Bulevardul Take Ionescu, la intersecția cu strada Academician Dimitrie Gusti. Aceste lucrări fac parte din proiectul CL12 – Execuție rețele de apă și canalizare Timișoara Nord – Lot 2. Pe durata intervenției, furnizarea apei va fi întreruptă pe străzile: Andrei Mocioni, Academician Dimitrie Gusti și Protopop Meleție Drăghici, inclusiv la branșamentul de la ISHO.

Pe 6 și 7 martie, între orele 8:00 și 18:00, se vor executa două conectări de conducte pe strada Mureș, la intersecția cu străzile Azuga și Martir Alexandru Ferkel-Șuteu. Lucrările fac parte din proiectul CL13 – Execuție rețele de apă și canalizare Timișoara Sud – Lot 2. În timpul intervențiilor, furnizarea apei va fi întreruptă pe mai multe străzi din zonă.

Miercuri, 6 martie, între orele 9:00 și 16:00, vor avea loc lucrări de modernizare la Stația de Tratare a Apei din Hitiaș. Pe durata acestor lucrări, furnizarea apei va fi întreruptă în Hitiaș, Racovița și Ficătar. De asemenea, între orele 9:00 și 17:00, furnizarea apei va fi întreruptă în Săcălaz, pentru lucrări de mentenanță la Gospodăria de Apă.

La reluarea furnizării apei în regim normal, este posibil să curgă apă tulbure la robinete. Deoarece această perturbare va fi de scurtă durată, se recomandă clienților să nu folosească apa în scopuri menajere până când aceasta se limpezește complet. De asemenea, consumatorii sunt rugați să aibă stocuri de apă pentru a acoperi necesarul pe perioada anunțată.

Pentru informații suplimentare, puteți apela la CALL-CENTER/ DISPECERAT la numărul 0356 914, disponibil non-stop.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1306 (s) | 32 queries | Mysql time :0.006038 (s)