News Flash:

Incendiile au făcut o altă victimă

Un pompier a murit în incendiile de vegetaţie care afectează Canada

20 Iulie 2023
315 Vizualizari | 0 Comentarii


Conform informațiilor furnizate de autorități și preluate de AFP prin intermediul Agerpres, un al doilea pompier a decedat în Canada ca urmare a rănilor suferite în timpul unei intervenții în incendiile de vegetație care afectează țara. Această tragică întâmplare a avut loc la doar două zile după ce s-a înregistrat o primă victimă.

"Cu profundă tristeţe anunţăm moartea tragica a unui pompier, decedat în urma unei răni suferite în lupta împotriva unui incendiu în districtul Fort Liard sâmbătă după-amiază", a transmis Jessica Davey-Quantick din cadrul echipelor de salvare din Teritoriile de Nord-Vest.

Tragedia s-a petrecut în sudul acestei regiuni, în apropierea provinciei Columbia Britanică, unde o tânără de 19 ani, pompier, a murit joi în timpul unei intervenții.

Teritoriile de Nord-Vest se confruntă cu o secetă extrem de gravă în acest an, iar în ultimele zile au fost înregistrate mai multe recorduri de temperatură în unele locuri.

În prezent, există 89 de incendii în această regiune, dintre care 12 sunt necontrolate. Suprafața de peste 809.000 de hectare a fost devastată de foc.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1196 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004395 (s)