News Flash:

Ce spune cel mai recent raport al autopsiei Lisei Marie Presley

Fiica lui Elvis Presley a murit din cauza unor complicaţii rezultate în urma unei ocluzii a intestinului subţire

14 Iulie 2023
296 Vizualizari | 0 Comentarii

Potrivit celui mai recent raport al medicului legist din comitatul Los Angeles, moartea Lisei Marie Presley în ianuarie a fost cauzată de complicații rezultate dintr-o ocluzie a intestinului subțire, conform informațiilor furnizate de dpa și citate de news.ro.

Deși raportul nu menționează prezența drogurilor în corp, site-ul de divertisment american TMZ a raportat că există posibilitatea existenței unor rezultate toxicologice care nu au fost încă publicate.

Lisa Marie, singurul copil al lui Elvis și Priscilla Presley, a decedat pe 12 ianuarie, după ce a suferit un stop cardiac la doar două zile după participarea sa la Gala Globurilor de Aur.

Se pare că aceasta a pierdut între 40 și 50 de kilograme în lunile anterioare decesului și a folosit opioide în combinație cu medicamente pentru pierderea în greutate. De asemenea, se știe că a suferit o intervenție de chirurgie plastică, conform unei surse apropiate familiei.

Lisa Marie Presley a lăsat în urmă două fiice, gemenele Harper și Finley, născute pe 7 octombrie 2008. De asemenea, ea a avut și un fiu, Benjamin Keough, care s-a sinucis la vârsta de 27 de ani, pe 12 iulie 2020.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1149 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006724 (s)