News Flash:

Incident șocant în Spania

Un copil în vârstă de trei ani a murit într-un mod tragic, uitat în mașină

11 Iulie 2023
298 Vizualizari | 0 Comentarii


Un incident tragic s-a petrecut în Spania, în urma căruia un copil în vârstă de trei ani a pierdut viața după ce a fost uitat într-o mașină.

Mama era atentă la condus, în timp ce copilul dormea în scaunul din spate. Din păcate, a uitat de copil, iar acesta a stat în mașina lăsată la soare câteva ore. Femeia s-a dus la serviciu crezând că l-a lăsat pe copil la grădiniță, dar, în realitate, acesta rămăsese în mașină.

Această tragedie a șocat opinia publică. Incidentul a avut loc vineri, 7 iulie, în orașul O Porrino, aproape de Pontevedra, în regiunea nord-vestică a Galiției, Spania. Mama a ajuns la locul de muncă și a parcat mașina, fără să-și dea seama că micuțul nu fusese scos din mașină. Copilul dormea și nu a făcut zgomot, astfel încât femeia a crezut că l-a lăsat la grădiniță și a plecat liniștită la serviciu.

Tatăl copilului a mers să-l ia de la grădiniță în jurul orei 16:00 și a realizat că acesta nu se afla acolo. Abia atunci mama a realizat greșeala pe care o comisese.

Echipele de salvare s-au deplasat de urgență la locul incidentului, dar nu au reușit să salveze viața copilului. Micuțul în vârstă de doar trei ani a fost declarat decedat.

Primăria din O Porrino a anunțat trei zile de doliu, iar la prânz a avut loc un moment de reculegere în memoria copilului.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1234 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004795 (s)