News Flash:

Un milion de lei, reparatii in scolile timisorene in ultimele 4 luni. Continua programul de reparatii pe timpul vacantei de vara.

12 Iulie 2022
275 Vizualizari | 0 Comentarii
Reparatii hirdoizolatie centrala termica gradinita 36

Primaria Municipiului Timisoara a inceput, odata cu vacanta de vara, sa efectueze lucrari de reparatii si intretinere in scolile din oras. In aceste zile au loc lucrari la mai multe inistitutii de invatamant ori la cladirile lor anexe. 

Se repara acoperisul cladirii internatului de la Colegiul Tehnic Emanuil Ungureanu, iar in cursul acestei zile se monteaza hidroizolatia de pe terasa acoperisului. Sunt in plan si lucrari de finisaje interioare la cladirea internatului, cladire care nu a fost curpinsa in proiectul de investitie care vizeaza reabilitarea colegiului. 
De asemenea, gardul Gradinitei cu Program Prelungit nr. 22, care s-a aflat intr-un stadiu de degradare, a fost inlocuit cu un gard nou de metal, vopsit la montare. Valoarea estimata pentru cele doua reparatii este de 510.000 de lei, urmand ca la finalul lucrarilor sa fie facturata suma totala.

Alte reparatii realizate sau in curs de realizare, din aceasta vacanta de vara:
Reparatii Gradinita PP2
Reparatii la instalatia de apa-canal, Gradinita PP3
Reparatii la bai, hidroizolatie si centrala termica de la Gradinita PP 36
Reparatii la aleile din curtea Liceului Tehnologic Electrotimis
Reparatia aleilor de la Colegiul Tehnic Henri Coanda
Reparatii hidroizolatie la acoperisul Liceului de Arte Plastice
Reparatii hidroizolatie la acoperisul Gradinita PP37
Inlocuirea coloanelor de scurgere la caminul Liceului Azur

Inainte de inceperea vacantei, au fost efectuate lucrari de avarie si nu reparatii mai extinse. De la inceputul primaverii au fost executate sau sunt in curs de executie lucrari in valoare de aproximativ un milion de lei (TVA inclus).

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1195 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007417 (s)