News Flash:

Investitii majore la Spitalul Judetean din Timisoara

11 Iulie 2022
434 Vizualizari | 0 Comentarii
Spitalul Judetean din Timisoara1

Conform presedintelui CJ Timis, Alin Nica, vor fi realizate investitii importante la Spitalul Judetean din Timisoarea. Concret, la sfarsitul verii va fi inaugurata noua Unitate de Primiri Urgente.

„Vom incepe cu intrarea principala, care e practic cartea de vizita a institutiei si dorim sa o mai deschidem putin, sa o facem mai luminoasa, mai primitoare. Acum e un pic cam intunecata si cand vii cu o boala la spital si ai parte de o astfel de primire, parca te deprima si mai mult.

Din pacate, s-a pierdut trenul in 2016, cand s-a hotarat care vor fi spitalele regionale finantate in tara noastra si Timisoara nu se afla, din pacate, pe aceasta lista, insa prin investitiile pe care Consiliul Judetean Timis le face aici – sectia de urologie (n.r. – recent inaugurata), extinderea Unitatii de Primiri Urgente, noua maternitate, cladirea de interconectare, centru de mari arsi – toate aceste investitii vor face din Spitalul Judetean un hub de sanatate, un spital regional de facto in zona noastra. Si noi asta ne dorim, sa reabilitam absolut toate cladirile si sa le dotam la standarde moderne astfel incat cetatenii sa aiba aici, acasa, conditiile cele mai bune de tratament si sa nu mai plece in strainatate”, a declarat Alin Nica, presedintele Consiliului Judetean Timis.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1418 (s) | 43 queries | Mysql time :0.009422 (s)