News Flash:

Eroul de pe raul Bega din Timisoara. Un trecator l-a salvat de la moarte pe un barbat 

12 Iulie 2022
555 Vizualizari | 0 Comentarii
salvat inec Timisoara

 Un barbat din Timisoara a scapat ca prin minune dupa ce un trecator l-a salvat de la inec. Totul s-a intamplat in zona Piata Iosefin. Salvatorul trecea prin zona in momentul in care a observat faptul ca un barbat pluteste pe apa. Fara sa stea pe ganduri, salvatorul s-a aruncat in rau dupa acesta si l-a salvat de la o moarte sigura. Barbatul in varsta de aproximativ 45 de ani, victime, a fost scoasa la mal si predata ulterior echipajelor de prim ajutor

Totul s-a petrecut luni, pe Splaiul Nicolae Titulescu din Timisoara, pe malul canalului Bega, in zona Pietei Iosefin.
 
„Astazi, 11.07.2022, in jurul orei 14:20, politistii Sectiei 4 Urbane Timisoara au fost sesizati cu privire la faptul ca in zona strazii Nicolae Titulescu din municipiul Timisoara, a fost vazut plutind pe raul Bega trupul unei persoane. Ajunsi la fata locului politistii au constatat ca cele sesizate se confirma, fiind vorba de un barbat in varsta de aproximativ 40-45 de ani, acesta fiind scos la mal de catre un cetatean. Barbatul a fost transportat la spital in vederea acordarii de ingrijiri medicale”, transmit reprezentantii IPJ Timis.
 

Barbatul era inconstient si nu avea niciun act de identitate asupra lui. Nu se cunoaste identitatea barbatului, iar oamenii legii incearca sa stabileasca circumstantele in care s-a produs incidentul.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1150 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005748 (s)