News Flash:

Accident rutier grav langa Timisoara unde un copil in varsta de 3 ani a fost ranit

11 Iulie 2022
519 Vizualizari | 0 Comentarii
accident langa timisoara


Un copil in varsta de 3 ani a fost ranit intr-un accident rutier de langa Timisoara. S-a intampla la Mosnita Noua unde o utilitara a virat spre dreapta pe o strada secundara. Autoutilitarea era incarcata peste limita si nu era asigurata corespunzator, intrand in balans. Chingile care legau marfa s-au rupt, iar grinzile de lemn au lovit o masina care se afla in spatre, au spart parbrizul si au intrat in autoturism. Grinzile au ranit un copil in varsta de 3 ani care a si fost transportat la spital.

„Un barbat de 35 de ani conducea o autoutilitara ce transporta cherestea in localitatea Mosnita Noua dinspre Timisoara inspre localitatea Albina, iar la efectuarea unui viraj la dreapta, marfa nefiind asigurata corespunzator s-a desprins din autovehicul si cateva bucati au patruns prin parbrizul unui autoturism care circula in spatele autoutilitarei, condus de un barbat de 27 de ani.

In urma acestui incident, un baietel de 3 ani, care era pasager in autoturism, a fost ranit si transportat la spital„, transmite IPJ Timis.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1263 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006589 (s)