News Flash:

Contre între Universitatea de Vest si Primaria Timisoara

12 Iulie 2022
354 Vizualizari | 0 Comentarii
Contre ntre Universitatea de Vest si Primaria Timisoara

Avand in vedere comunicatul transmis de Universitatea de Vest Timisoara, Primaria Municipiului Timisoara doreste sa sublinieze ca achizitionarea studiului pentru dotarea scolilor in Municipiul Timisoara nu a fost realizata prin incredintare directa, ci prin achizitie directa. Astfel, a fost publicat un anunt publicitar pe sistemul de achizitii publice, cat si pe website-ul primariei, unde au fost solicitate oferte din partea furnizorilor.

Reafirmam faptul ca pentru Primaria Municipiului Timisoara, universitatile timisorene sunt si raman parteneri pe care ne bazam in dezvoltarea si modernizarea Timisoarei. In cazul UVT, aceasta incredere s-a materializat in ultimele luni, atat prin proiecte de natura intelectuala, cat si proiecte de infrastructura sau evenimente:
Finantarea cu 800.000 lei din bugetul local a contributiei UVT la programul cultural Capitala Europeana a Culturii;
Finantarea, pentru prima oara, a Barometrului de Calitate a Vietii in Municipiul Timisoara, in valoare de aproximativ 160.000 lei, care va fi prezentat saptamana viitoare;
Darea in administrare catre UVT a bazei sportive de pe Splaiul Tudor Vladimirescu 17A;
Colaborarea excelenta in vederea realizarii primei Strategii de Smart City si Transformare Digitala a Municipiului Timisoara;
Sustinerea Primariei pentru organizarea congresului ECIS gazduit de UVT.

Ne-am fi dorit ca UVT sa depuna oferta pentru achizitia studiului pentru dotarea unitatilor de invatamant preuniversitar din Timisoara. De altfel, au existat de-a lungul anului trecut mai multe discutii intre Primarie si UVT despre aceasta tema. Universitatea din Cluj a fost singura care s-a aratat interesata de anuntul Primariei.

Competitia intelectuala este esentiala, atat in sistemul universitar, cat si pentru asigurarea calitatii serviciilor de care vor beneficia timisorenii. Suntem siguri ca o universitate atat de prestigioasa precum UVT nu ar vrea sa pretinda un monopol bazat strict pe identitatea locala. Intelegem ambitiile politice ale conducerii universitatii, dar avem incredere ca ele nu vor interveni in excelentul parteneriat de care se bucura institutiile noastre. 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1270 (s) | 43 queries | Mysql time :0.010101 (s)