News Flash:

Numeroase persoane au fost rănite în capitala Franței

Un incendiu a avut loc miercuri în clădirea Academiei Americane din Paris

23 Iunie 2023
339 Vizualizari | 0 Comentarii


Autoritățile franceze au anunțat că numeroase persoane au fost rănite, unele dintre ele fiind în stare gravă, în urma unei explozii produse miercuri după-amiază la sediul unei unități de învățământ din Paris. Explozia a avut loc în clădirea Academiei Americane din Paris, o școală privată de modă și design situată în zona Saint-Jacques, în arondismentul 5 al Parisului, conform informațiilor furnizate de cotidianul Le Figaro.

Conform informațiilor transmise de Prefectura din Paris, cel puțin 24 de persoane au fost rănite în explozie, iar patru se află în stare critică. Numeroase persoane se află în stare de șoc, iar clădirile din apropiere au fost evacuate. Echipele de pompieri depun eforturi susținute pentru evacuarea victimelor și stingerea incendiului. Fațada clădirii în care a avut loc explozia s-a prăbușit, iar focul a afectat mai multe imobile. Pompierii au declarat că două clădiri au suferit daune semnificative.

Surse citate de cotidianul Liberation indică faptul că explozia este rezultatul unei scurgeri de gaze, însă autoritățile nu au stabilit încă cauza exactă a exploziei.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1147 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005556 (s)