News Flash:

Un nou obiectiv pentru timiseni, in zona Soarelui

4 Noiembrie 2013
1400 Vizualizari | 0 Comentarii

Proiectul intitulat „Reparaţii în zona de locuinţe B-dul Sudului” este în plină desfăşurare. In ultima zi a lunii octombrie, primarul Nicolae Robu s-a deplasat în zonă pentru a inaugura prima stradă finalizată şi pentru a prezenta planurile municipalităţii pentru cartier.

Dincolo de modernizări şi crearea de noi locuri de parcare, se remarcă amenajarea unei piaţete în faţa Şcolii Generale nr. 30. In mijlocul piaţetei va fi aşezată o fantană arteziană cu ţaşnitori în formă de raze, pentru a se potrivi cu numele zonei.

„Aici, în campania electorală, am prezentat proiectul de reabilitare, modernizare a acestui cartier. Acum punem în operă promisiunile pe care le-am făcut atunci. Un prim lucru finalizat este amenajarea străzii Martian Eugen Nagy. S-au efectuat lucrări de amenajare a trotuarelor, de amenajare de locuri de parcare şi de amenajare a unui carosabil delimitat prin borfuri îngropate, care sunt în lungul gurilor de scurgere. După acelaşi principiu vom amenaja o mulţime de străzi în acest cartier. Vom amenaja locuri de parcare la 45 de grade de o parte a străzii şi locuri de parcare în lungul bordurii de partea cealaltă a străzii, rămanand o bandă de circulaţie într-un singur sens. Se vor crea cel puţin 650 de locuri de parcare în cartier, pentru a-i scuti pe oameni de problema locului de ţinere a maşinii. Alături vom realiza o piaţetă, în faţa Şcolii Generale nr. 30. Va fi un loc de odihnă, un număr de bănci, va avea stalpi de iluminat şi în mijlocul piaţetei va fi o fantană ornamentală care va avea ţaşnitori care vor fi dispuse va şi cum ar fi pe razele soarelui, dat fiind că suntem în Cartierul Soarelui”, a declarat Robu.

 


cartierul soarelui robu
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1208 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006448 (s)