News Flash:

In zilele urmatoare, doua localitati din Timis vor ramane fara apa la robinet sau vor avea presiune redusa

1 August 2021
477 Vizualizari | 0 Comentarii
intreruperi apa

În zilele următoare se vor efectua spălări ale rețelelor de distribuție în Buzad și Lovrin. Locuitorii vor rămâne fără apă sau vor avea presiunea redusă la robinete.

Luni, 2 august, între orele 9-15, se va întrerupe furnizarea alimentării cu apă în Buzad pentru lucrări de spălare a rezervorului de înmagazinare. În perioada 3-6 august, zilnic între orele 9-15, în Buzad se va spăla rețeaua de distribuție. Pe durata lucrărilor apa va fi tulbure, iar presiunea va fi scăzută sau chiar se va întrerupe furnizarea apei pe anumite tronsoane.

În 3-4 august, zilnic între orele 9-14, în localitatea Lovrin, Aquatim va face aceleași lucrări, iar presiunea apei va fi scăzută.

„Spălarea conductelor din rețeaua de distribuție urmărește să asigure o calitate corespunzătoare a apei potabile și este o parte a activității desfășurate de Aquatim în cadrul mentenanței preventive a rețelelor de apă”, transmit reprezanții Aquatim.

Când apa revine la robinete, este posibil să fie tulbure pentru o perioadă scurtă de timp. De aceea, cetățenilor le este recomandat să nu folosească apa în scopuri menajere, până la limpezirea completă. Consumatorii sunt de asemenea sfătuiți să-și facă provizii de apă pe perioada opririi alimentării cu apă.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1434 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005326 (s)