News Flash:

Bilant ingrijorator in Timis, in prima jumatate de an: 51 de accidente cu 17 morti

2 August 2021
474 Vizualizari | 0 Comentarii
accident

Un bilant ingrijorator al politistilor din Timis arata ca in primele sase luni ale anului, pe sosele au avut loc 51 de accidente rutiere care s-au soldat cu 17 vieti pierdute.

„In primele 6 luni ale anului 2021 au avut loc 51 de accidente rutiere soldate cu 17 persoane decedate si 40 ranite grav, comparativ cu perioada similara a anului trecut cand s-au produs 79 de accidente de circulatie soldate cu 27 de persoane decedate si 63 ranite grav. Desi cifrele sunt pe scara descendenta, noi recomandam in continuare tuturor participantilor la trafic sa manifeste o atentie deosebita in trafic, sa nu se mai grabeasca deoarece timpul pe care il castiga este infim, raportat la repercusiunile nerespectarii regulilor rutiere.

Avand in vedere ca este perioada sezonului estival si cetatenii se grabesc sa ajunga la destinatiile alese pentru a-si petrece vacanta, noi transmitem ca politistii rutieri vor fi la datorie si vor fi efectuate zilnic actiuni pe principalele artere din judetul Timis pentru prevenirea principalelor cauze generatoare de accidente”, a transmis IPJ Timis.

Ultima actiune a politistilor pentru prevenirea accidentelor a avut loc, duminica, in Timisoara. Au oprit 125 de autovehicule, au fost verificate 28 de masini inmatriculate in strainatate si mopede si au fost efectuate 45 de testari cu aparatul etilotest. Politistii au aplicat cinci sanctiuni contraventionale si au retinut un permis de conducere, al unui tanar care conducea un ATV sub influenta bauturilor alcoolice.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1251 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005100 (s)