News Flash:

Trei firme din zona centrala a Timisoarei au fost amendate din pricina problemelor de salubrizare

20 Septembrie 2021
381 Vizualizari | 0 Comentarii
deseuri

Trei firme din zona centrala a Timisoarei au primit amenzi de mii de lei. Politistii locali i-au sanctionat pe reprezentantii unui magazin, a unei editori si ai unui salon, din pricina problemelor legate de gestionarea deseurilor sau pentru lipsa unui contract de salubrizare.
 
Amenzile au fost date in urma unui control pus la cale, luni, de politistii locali pe traseul bulevardul Revolutiei 1989 – Proclamatia de la Timisoara – Podul Decebal – Piata Libertatii. Oamenii legii au verificat modul in care operatorii economici gestioneaza deseurile. Verificarile vin dupa ce in urma cu o luna oamenii legii ii avertizau ca vor incepe sa dea amenzi.

„In cursul zilei de azi au fost verificati un numar de 27 agenti economici, fiind aplicate un numar de trei sanctiuni contraventionale.

Magazinul alimentar Profi Food a fost sanctionat cu 2500 lei, conform HCL 371/2007, pentru gestionarea neconforma a deseurilor, editura Eurostampa a fost sanctionata cu 1500 lei deoarece nu detinea contract cu operatorul de salubritate, iar salonul Blind Barbers a fost sanctionat cu 1000 lei pentru ca nu respecta prevederea referitoare la colectarea duala a deseurilor.

Atragem din nou atentia ca vor fi efectuate in continuare actiuni de control pentru a se verifica daca sunt respectate masurile stabilite de legislatia in vigoare, iar in cazul in care sunt constatate nereguli, politistii locali vor aplica sanctiuni drastice”, au transmis, luni, politistii locali din Timisoara.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1146 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006380 (s)