News Flash:

Razie in trafic, in Timis. Un sofer a fost prins beat la volan, iar altul fara permis

19 Septembrie 2021
382 Vizualizari | 0 Comentarii
politia

Sapte ore de razie in trafic, pe soselele din Timis, in care au fost verificate peste 150 de autoturisme si aplicate 55 de amenzi. Printre ei se numara si soferi care au condus bauti sau se aflau la volan desi nu aveau permis de conducere, iar masina avea numere de inmatriculare false.
 
Politistii Serviciului Rutier Timis impreuna cu politistii Biroului Rutier Timisoara au desfasurat o actiune in contextul proiectului „ROADPOL Safety Days” sambata, 18 septembrie, intre orele 14.30 – 21.30. Au fost verificate peste 150 de autoturisme si aplicate 55 de amenzi in valoare totala de 18.870 de lei.

Au fost retinute cinci permise de conducere si retrase patru certificate de inmatriculare. Politistii au constatat patru infractiuni in trafic, iar cei care le-au comis se numara si un barbat de 40 de ani, care a condus un autoturism pe strada Batrana din Sanandrei, fara sa aiba permis de conducere. Masina era neinmatriculata si avea placute de cu numar fals de inmatriculare. A fost intocmit dosar penal pentru cele trei infractiuni.

In alt caz, un barbat de 61 de ani a condus un autoturism in localitatea Sanmihaiu German. A fost tras pe dreapta si supus alcooltestului – 0,69 mg/l alcool pur in aerul expirat a fost rezultatul. Barbatul s-a ales cu dosar penal.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1169 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006120 (s)