News Flash:

Zeci de migranti fara acte, gasiti pe strazile din Timisoara. Au fost predati politistilor de frontiera

20 Septembrie 2021
337 Vizualizari | 0 Comentarii
politia de frontiera

Calatorie spre vestul Europei oprita la Timisoara pentru zeci de migranti fara acte. Ei au fost depistati pe strazi de politistii aflati in patrulare prin oras. Migrantii nu aveau documente si, cel mai probabil, reusisera sa intre recent in Romania.
 
Primul grup de migranti a fost depistat de politisti vineri, in jurul pranzului, pe strada Pavel Vasici Ungureanu din oras. Era format din sapte persoane, toti barbati, fara documente de identitate.

Al doilea grup, format din 17 persoane, a fost depistat sambata seara, la o pensiune de pe bulevardul 16 Decembrie 1989. Numai 11 dintre migranti aveau documente provizorii de sedere emise de statul roman, ceilalti sase neavand asupra lor niciun document.

Duminica dupa-masa, politistii timisoreni aveau sa descopere un alt grup de migranti, format din 10 barbati, aflati pe strada Soroca.

Cu totii au fost predati politistilor de frontiera pentru continuarea cercetarilor. Cei care au documente provizorii de sedere in Romania vor fi indrumati spre centrele din tara care le-au eliberat.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1186 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004620 (s)