News Flash:

Trei barbati impuscati si unul lovit in cap, din cauza unui loc de parcare

6 Ianuarie 2014
1313 Vizualizari | 0 Comentarii
Patru persoane au fost rănite într-un conflict pentru un loc de parcare, în zona Dristor din Capitală, potrivit informaţiilor transmise de anchetatori şi serviciile de intervenţie. Trei bărbaţi au fost împuşcaţi cu bile de cauciuc, ei aflându-se la Spitalul Floreasca, în timp ce unul a fost lovit în cap, fiind transportat la Spitalul Bagdasar-Arseni, au precizat pentru MEDIAFAX cadre medicale. 

UPDATE Toţi cei patru au fost găsiţi conştienţi de echipajele de prim ajutor, a precizat medicul SMURD Manuela Guran.

Într-o declaraţie de presă susţinută în faţa Spitalului Floreasca, medicul Dan Marinescu a precizat că, dintre cele trei victime transportate la această unitate, un bărbat are o plagă lombară cu corp străin în muşchi, un altul are o plagă la nivel facial, iar cel de-al treilea prezintă plăgi în torace şi în lobul occipital, acesta din urmă acuzând o stare de somnolenţă.

Bărbatul care a ajuns la Spitalul Bagdasar-Arseni prezintă un traumatism cranio-cerebral minor, cauzat de lovire cu un obiect dur, a declarat pentru MEDIAFAX purtătorul de cuvânt al unităţii, Florian Bica.

Bărbatul care a fost lovit în cap, în vârstă de 30 de ani, a tras cu pistolul cu bile de cauciuc în ceilalţi trei, el fiind deţinând legal arma neletală. Acesta se întorcea acasă când şi-a găsit locul ocupat de un autoturism în care se afla iniţial o singură persoană.

Între cei doi şoferi a izbucnit un conflict, iar cel care ocupase locul de parcare şi-ar fi chemat în ajutor alţi doi prieteni. Deţinătorul pistolului a început să tragă, după ce ceilalţi au sărit la bătaie cu bâte, potrivit surselor citate.

UPDATE Focurile de armă fi urmat unei bătăi în care s-au folosit inclusiv bâte, au declarat pentru MEDIAFAX surse din rândul anchetatorilor.

Sursele citate au precizat că, din primele cercetări, reiese că în timpul incidentului din strada Şcolarilor, izbucnit pe marginea unui loc de parcare, s-ar fi folosit iniţial bâte.

Un bărbat ar fi tras cu pistolul cu bile de cauciuc în cei care i-au ocupat locul de parcare, după ce aceştia ar fi scos bâte.

Incidentul a fost sesizat la 112 în jurul orei 16.30.

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Bucureşti a intervenit la faţa locului cu trei ambulanţe de prim ajutor şi una de terapie intensivă, a declarat pentru MEDIAFAX purtătorul de cuvânt al instituţiei, Daniel Vasile.

Acesta a mai precizat că au fost acordate îngrijiri unui număr de trei persoane, rănite, se pare, prin împuşcare cu bile de cauciuc. Răniţii au fost găsiţi conştienţi şi au fost transportaţi ulterior la spitalele Floreasca şi Bagdasar-Arseni, însoţiţi de poliţişti.

Potrivit unor oficiali din Poliţia Capitalei, incidentul a avut loc după ce victimele ar fi ocupat un loc de parcare de pe strada Şcolarilor. La un moment dat, proprietarul locului de parcare s-ar fi prezentat la faţa locului, într-un autoturism, care conform martorilor, avea număr de Bulgaria.

Din primele cercetări reiese că ar fi izbucnit un conflict în timpul căruia proprietarul locului de parcare ar fi tras cu un pistol cu bile de cauciuc.

În prezent, poliţiştii audiază martori pentru a stabili contextul în care s-a produs agresiunea. Mediafax.ro 

update
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2023 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1312 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005115 (s)