News Flash:

Horia Brenciu, pus la zid de un concurent la Vocea Romaniei

3 Ianuarie 2014
1501 Vizualizari | 0 Comentarii
Un fost concurent de la “Vocea României” nu l-a iertat nici acum pe Horia Brenciu pentru comentariile ironice pe care juratul i le-a adresat în timpul emisiunii-concurs. Aurel Niamțu, fostul elev al Loredanei Groza, l-a atacat din nou pe artist, spunând că a interpretat slab "O sole mio".

Aurel Niamțu s-a luat din nou de Horia Brenciu. După ce a spus, la începutul lui decembrie, că nu știe să cânte românește și că nu “dă doi bani pe el”, fostul concurent de la “Vocea României” continuă războiul: “La finala “Vocea României” Brenciu a cântat foarte slab celebra melodie “O sole mio”! Nu mi-a plăcut cum a interpretat”, a declarat Niamțu despre Brenciu.

Conflictul dintre cei doi s-a declanșat în momentul în care Brenciu a comentat ironic prestația lui Aurel Niamțu, în emisiunea din 1 decembrie, când acesta se mai afla în competiție și a cântat o melodie a lui Dan Spătaru.
"De data asta eu cred că i s-ar fi potrivit o piesă de stare, o romanţă, o zarază, având în vedere calităţile vocale", spunea Brenciu atunci.

Lui Aurel Niamțu i s-a părut nepotrivită critica lui Brenciu, care de altfel, a supărat-o și pe Loredana Groza, antrenoarea concurentului în vârstă de 64 de ani.  
“Loredana e o femeie și o artistă extraordinară! Brenciu însă m-a criticat nepotrivit încă de la prima ediție. El a comentat stilul meu de cântat românește, însă el habar nu are să cânte în românește. L-am ascultat și mi s-a făcut rău. El cântă doar în engleză, ceea ce este mult mai ușor. Nu dau doi bani pe Horia Brenciu ca și artist", spunea Aurel Niamțu.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1166 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006569 (s)