News Flash:

Casa surorii primarului din Ortisoara, mai intai jefuita, apoi incendiata

3 Ianuarie 2014
1169 Vizualizari | 0 Comentarii
Casa surorii primarului din Orţişoara a fost incendiată, în această dimineaţă, după ce, în a doua zi de Crăciun, a fost prădată de hoţi. I s-au furat 650 de euro din locuinţa care, acum, are acoperişul, mansarda şi anexele distruse. Poliţiştii au deschis o anchetă pentru a-i găsi pe făptaşi. Focul a pornit de la o anexă unde erau depozitate lemne şi s-a extins la casă. Mansarda şi acoperişul locuinţei au fost complet distruse. ”Erau flărările mari, da. Se vedeau de la un kilometru. Partea din spate era complet arsă, acoperișul căzut. Pe urmă a început să ardă acoperişul la construcţia nouă”, ni se spune.
 ”Nu ştiu de la ce să se fi aprins. De la centrală nu, că nu este centrală în spate. De la ce nu ştim. Nu putem să ne dăm seama. Funcţia de primar este aceea de a ne crea duşmani. Vrem, nu vrem, ne creem duşmani”, afirmă Aleodor Sobolu, primarul din Orţişoara. 
Pompierii spun că energia electrică nu a fost întreruptă, aşa că exclud ca focul să fi pornit accidental. ”Cauza probabilă a acestui incendiu este o acţiune intenţionată, focul a pornit de la o anexă gospodărească şi s-a extins cu repeziciune şi la acoperişul casei care a ars în proporţie de 90%”, ne-a declarat Nicoleta Tutunaru, purtător de cuvant al ISU Banat.
Incendiul vine la o săptămană după ce locuinţa surorii primarului a fost spartă de hoţi. ”Vorbim de aceeaşi locuinţă în care în data de 26 spre 27 decembrie persoane necunoscute au pătruns în interior şi au sustras 650 de euro”, ne precizează Ionuţ Bocancea, purtător de cuvant al IPJ Timiş.
Poliţiştii nu sunt siguri dacă cei care au furat bani din locuinţă sunt aceeaşi care au pus şi focul, dar au deschis o anchetă. 
Digi24.ro 

nicoleta tutunaru
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2022 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1021 (s) | 33 queries | Mysql time :0.044299 (s)