News Flash:

Transportatorii cer RETURNAREA unei cote din acciza si ameninta cu proteste daca vor fi refuzati

5 Septembrie 2017
920 Vizualizari | 0 Comentarii
petrom
Federatia Operatorilor Romani de Transport - FORT - a transmis marti, Guvernului, o solicitare in vederea rambursarii unei cote din acciza incasata din carburanti catre transporturile comerciale.
„In cazul in care si aceasta solicitare va fi tratata cu aceeasi lipsa de interes, ne vom afla in situatia in care, la solicitarea transportatorilor sa organizam ample manifestatii de protest”, se precizeaza intr-un comunicat al FORT.
Reprezentantii operatorilor de transport considera ca „numai o astfel de masura (n.n.- returnarea unei cote din acciza pe carburanti) poate redresa incasarile la bugetul de stat, mentinand totodata competitivitatea sectorului de transporturi romanesti, sector aflat pe locul 6 in topul contribuitorilor, in raport cu ceilalti transportatori europeni”.
In scrisoarea transmisa premierului, FORT arata ca transportatorii rutieri din Romania „sunt din nou pusi intr-o situatie dificila odata cu adoptarea modificarilor privind acciza la carburant, in principal din cauza faptului ca nu pot transfera in tarifele prestate/km, influenta in costul operational”.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1196 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004848 (s)