News Flash:

Peste 40 de invatatori din Caras-Severin au intentat procese pentru recuperarea banilor pentru orele de educatie fizica

5 Septembrie 2017
960 Vizualizari | 0 Comentarii
profesori1
La nivelul judetului Caras-Severin sunt circa 40 de procese pe rol care vizeaza recuperarea banilor pentru orele de educatie fizica sustinute de invatatori, a declarat luni, pentru AGERPRES, Mariana Zvarici, presedinta Sindicatului din Invatamantul Preuniversitar, filiala Caras-Severin. 
'Conform legii, orele de educatie fizica trebuie tinute doar de profesorii de educatie fizica si nu de catre invatatorii care trebuie platiti cu ora, peste salariul de incadrare al acestora.Oamenii, insa, nu si-au primit banii. La noi in judet sunt putine scoli unde profesorii de educatie fizica au sustinut aceste ore, la ciclul primar. Cele mai multe au fost sustinute de catre invatatori. Noi ne-am adresat instantei, iar unele procese au fost deja castigate. Vor urma si alte procese, pentru ca, deocamdata, a fost vacanta judecatoreasca. Noi speram ca de anul viitor sa intre in plata si banii pentru aceste ore', afirma Mariana Zvarici. 
In Caras-Severin, in aceasta situatie se afla peste o suta de invatatori, din care, pana in momentul de fata, 40 au intentat procese pentru recuperarea banilor. AGERPRES
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1203 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006900 (s)