News Flash:

Migranti irakieni care voiau sa iasa ilegal din Romania in masina unui italian, opriti de graniceri in Timis

5 Septembrie 2017
958 Vizualizari | 0 Comentarii
imigrantul
Trei cetateni irakieni, solicitanti de azil in Romania, s-au ales cu dosare penale pentru tentativa de trecere frauduloasa a frontierei dupa ce au fost depistati de politistii de la Cenad ca au incercat sa iasa ilegal din tara, fara a detine documente de calatorie. 
''Migrantii calatoreau intr-o masina condusa de un cetatean italian, care a declarat ca i-a luat 'la ocazie', la iesirea din Timisoara, fara sa stie ca nu au documente ca sa iasa din Romania'', arata Politia de Frontiera Timisoara, intr-un comunicat remis, luni, AGERPRES. 
In urma verificarilor efectuate s-a constatat ca cele trei persoane sunt cetateni irakieni cu varste cuprinse intre 28 si 32 de ani, avand documente temporare de identitate pentru solicitanti de azil. 
''Conducatorul autoturismului si insotitoarea sa, cetateana olandeza, au declarat ca in timp ce se indreptau spre punctul de frontiera, au intalnit cele trei persoane la iesire din Timisoara, care le-au facut semn sa opreasca si i-au rugat sa le conduca pana in Ungaria. Cei doi au mai declarat ca nu stiau ca cetatenii irakieni nu detin documente de calatorie valabile pentru trecerea frontierei de stat'', mentioneaza comunicatul. 
In cauza, politistii de frontiera au intocmit lucrare penala pentru savarsirea infractiunii de tentativa trecere frauduloasa a frontierei de stat pentru cei trei cetateni irakieni, acestia fiind predati imediat Centrului de Cazare si Proceduri pentru Solicitantii de Azil Timisoara. AGERPRES
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1105 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004431 (s)