News Flash:

Politista trimisa in judecata dupa ce ar fi falsificat declaratia unei victime

5 Septembrie 2017
1200 Vizualizari | 0 Comentarii
judecator
O politista de la Sectia 3 din Brasov a fost trimisa in judecata dupa ce ar fi falsificat declaratia unei victime intr-un dosar penal pe care il cerceta. Ea este acuzata de fals material in inscrisuri oficiale si fals intelectual.
Potrivit anchetatorilor, politista a modificat declaratia unei victime si a scris intr-un process verbal ca nu a primit mai multe ingregistari video, desi acest lucru nu era adevarate. Dosarul in care actele au fost falsificate viza un furt intr-un magazine alimentar.
Dupa mai multe luni de cercetare, procurorii Parchetului de pe langa Curtea de Apel Brasov au dispus la trimiterea in judecata, in stare de libertate, a Anei Magdalena Coman pentru savarsirea infractiunilor de fals material in inscrisuri oficiale si fals intelectual. 
„Din probatoriul administrat in cauza a rezultat faptul ca, in perioada 21.08.2014 – 02.11.2015, in exercitarea atributiilor de serviciu, inculpata Coman Ana Magdalena, organ de cercetare penala in cadrul Sectiei 3 Politie Brasov, a falsificat declaratia unei persoane vatamate, data in fata sa intr-un dosar penal, prin alterarea acesteia, respectiv peste consemnarile initiale, a aplicat pasta corectoare, fiind facute alte consemnari care schimba radical declaratia si duc la imposibilitatea identificarii autorului faptei ce face obiectul dosarului”, anunta procurorii.
In plus, acestia precizeaza ca ”in aceeasi perioada, inculpata a intocmit un proces verbal de investigatii in care a atestat fapte si imprejurari necorespunzatoare adevarului, respectiv faptul ca, la solicitarea sa, angajatii magazinului in care a fost savarsita fapta i-au comunicat ca inregistrarile camerelor de supraveghere nu pot fi puse la dispozitia organelor de politie intrucat sistemul de inregistrare a fost nefunctional”.
Dosarul a fost inaintat Judecatoriei Brasov
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1185 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005007 (s)