News Flash:

Vine Ziua Națională a Tineretului

În perioada 21 aprilie – 1 mai are loc „Timișoara pentru TINEri!”

18 Aprilie 2024
90 Vizualizari | 0 Comentarii

Cu ocazia Zilei Naționale a Tineretului, Primăria Timișoara a pregătit o serie de evenimente dedicate tinerilor în cadrul proiectului „Timișoara pentru TINEri!”, desfășurat în perioada 21 aprilie - 1 mai.

Printre activitățile propuse se numără proiecții de film, piese de teatru, concerte, competiții de bărci Dragon, picnicuri și dezbateri. Partenerii implicați în acest proiect, alături de Consiliul Consultativ al Tinerilor Municipiului Timișoara, au contribuit la diversitatea ofertei culturale.

Unul dintre momentele așteptate este cursa pe Bega cu bărci de tip Dragon, organizată de Clubul Sportiv Nautic Banat pe 24 aprilie. Evenimentul, care va reuni echipe de 8-11 membri, promite o experiență memorabilă pentru toți participanții. Înscrierile se pot face până în 22 aprilie la link-ul: https://forms.gle/nizpkRt6p3t4XyCT9, iar în perioada 17-23 aprilie clubul va oferi sesiuni gratuite de antrenament.

Casa de Cultură a Municipiului Timișoara va găzdui două reprezentații ale piesei Harap-Alb, un recital Dragoș Moldovan și Andreea Vlas, musicalul „Come into the Light!”, un picnic și o proiecție de film, precum și spectacolul folcloric „Azi, la noi, cântă tot natul”.

Tinerii sunt invitați să participe și la recitalul educativ „Comorile ascunse ale muzicii vocale și ale literaturii” la Filarmonica Banatul, la spectacolele „Pericles” și „Doctorul” ale Teatrului Maghiar de Stat Csiky Gergely, precum și la proiecțiile speciale de film de la Cinema Timiș și Cinema Victoria.

FITT propune o serie întreagă de activități, inclusiv dezbateri, seri de jocuri, activități fizice și lecții de teatru, în timp ce Harababura va expune produse autohtone și pe creatorii acestora.

Evenimentele sunt extinse și în cartiere, unde Parcul Dacia va găzdui un „Picnic atipic” pe 21 aprilie, începând cu ora 11:00.

Acestea sunt doar câteva dintre cele peste 25 de evenimente pregătite special pentru tineri în ziua lor.

Pentru a consulta programul complet al evenimentelor, accesați: https://tineri.primariatm.ro/.

Proiectul „Timișoara pentru TINEri” este realizat de Consiliul Consultativ al Tinerilor Municipiului Timișoara, în colaborare cu peste 20 de organizații de și pentru tineret, precum și cu Asociația Timișoara 2023, Fundația Județeană pentru Tineret Timiș, Teatrul Maghiar „Csiky Gergely”, Casa de Cultură a Municipiului Timișoara, Centrul de Proiecte, Cinema Victoria, Cinema Timiș, Filarmonica Banatul, Harababura, Liceul Waldorf Timișoara, Clubul Sportiv Nautic Banat Timișoara și Visit Timișoara.


 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1269 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004645 (s)