News Flash:

Vremea va fi frumoasă de Paște

Temperaturile la începutul lunii mai vor fi apropiate de cele normale

19 Aprilie 2024
65 Vizualizari | 0 Comentarii

În primele zile ale lunii mai, în timpul sărbătorilor pascale, temperaturile vor fi în general apropiate de mediile normale.

Potrivit prognozei meteo emise vineri, 19 aprilie, de către Administrația Națională de Meteorologie pentru următoarele patru săptămâni, temperaturile vor fi în general normale pentru această perioadă a primăverii.

În săptămâna 22 – 29 aprilie, cu excepția regiunii sud-estice a țării, unde temperaturile vor fi apropiate de normale, media termică va fi mai scăzută decât de obicei, în special în vest și nord-vest. Cantitățile de precipitații vor fi peste medie, în special în zona Carpaților Meridionali și în regiunile sudice submontane.

În săptămâna 29 aprilie – 6 mai, temperaturile vor fi în general apropiate de normale pentru această perioadă, în toate regiunile, iar precipitațiile vor fi în jurul mediei normale pentru acest interval, pe întreg teritoriul.

În săptămâna 6 – 13 mai, temperaturile medii vor fi în general apropiate de normale, iar cantitățile de precipitații vor fi apropiate de medie în toată țara.

În săptămâna 13 – 20 mai, temperaturile medii vor fi în general apropiate de cele normale pentru această perioadă, pe întreg teritoriul României, iar cantitățile de precipitații vor fi în general apropiate de cele normale, în cea mai mare parte a țării.


 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1163 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006000 (s)