News Flash:

TRAGEDIE! O romanca a murit in Marea Britanie dupa ce a fost injunghiata pe strada

30 Octombrie 2013
1360 Vizualizari | 0 Comentarii

Un bărbat a fost arestat în urma înjunghierii unei imigrante românce, în noaptea de luni spre marţi, pe o stradă comercială aglomerată de la Ilford, în Essex (estul Angliei), tânăra murind ulterior la Royal London Hospital.
Potrivit Daily Mail, incidentul s-a petrecut la miezul nopţii de luni spre marţi, iar tinerei i-a fost acordat primul ajutor de către paramedici care au condus-o la spital, însă medicii nu au putut să o salveze. Romanca, a cărei identitate nu este precizată, a murit din cauza rănilor la Royal London Hospital, spre ora locală 2.00 (4.00, ora Romaniei).

Un bărbat în varstă de 48 de ani a fost arestat marţi după-amiaza în legătură cu moartea imigrantei, iar acesta se află în custodia poliţiei în East London.

Circulaţia rutieră pe străzile din zona în care a fost comisă înjunghierea au fost închise, iar investigaţiile continuau.

Poliţia a confirmat că identitatea victimei este cunoscută, anunţand că nu o va dezvălui pană cand nu va informa rudele. O autopsie urma să fie efectuată marţi după-amiaza în vederea stabilirii cauzei morţii.

Locuitori din zonă au declarat că au văzut victima mergand împleticit în interiorul localului Pizza and Chicken 4 U, după care s-a prăbuşit la podea. "Cineva zăcea pe jos în bucătăria restaurantului, dar am putut să văd doar picioarele", a declarat un vecin pentru publicaţia Ilford Recorder. "Au tras storurile, pentru că oamenii se holbau. Nu am văzut atata poliţie în viaţa mea", a spus acesta.

"Am auzit prima dată despre acest lucru pe la miezul nopţii, cand poliţia mi-a bătut la uşă să mă întrebe dacă am văzut ceva", a declarat un bărbat în varstă de 40 de ani care locuieşte pe strada pe care a avut loc atacul. "Erau poliţişti şi o mulţime de sirene. Cred că a fost înjunghiată în stradă şi că a fugit după aceea în bucătăria magazinului", a mai spus această sursă, adăugand că există probleme cu prostituţia în cartier.

"Poliţia a fost chemată de Serviciul de Ambulanţă al Londrei, aproximativ la ora (locală) 0.15 (2.15, ora Romaniei), să constate înjunghierea unei femei pe Ilford Lane, în apropiere de intersecţia cu Loxford Lane", a declarat un purtător de cuvant al poliţiei metropolitane. "Ofiţerii au ajuns, iar femeia primea îngrijri pentru o rană prin înjunghiere", a mai spus acesta, adăugand că victima a fost condusă la un spital din estul Londrei, unde a murit la ora locală 1.53 (3.53, ora Romaniei).

Purtătorul de cuvant a precizat că a fost informat Comandamentul pentru infracţiuni majore.

 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1475 (s) | 43 queries | Mysql time :0.025276 (s)