News Flash:

Totul despre investigațiile legate de divorț realizate de un detectiv particular

20 Martie 2022
423 Vizualizari | 0 Comentarii
detectiv 2

Gama de servicii pe care le oferă o agenție de detectivi particulari este una foarte variată, care nu se rezumă numai la verificarea fidelităţii partenerului de viață sau la seriozitatea partenerului de afaceri. De exemplu, o astfel de agenție poate pune la dispoziția clienților săi și servicii de verificare a CV-urilor sau conduitei angajaţilor, de localizare persoane, de verificare a conduitei minorilor ori chiar investigaţii în caz de divorț sau separare. 

Când apelează oamenii la serviciile de investigaţii oferite de detectivi?

Nimeni nu își dorește să ajungă în momentul separării de partenerul de viață, însă, cu toate acestea, rata divorţului în România a crescut foarte mult. Din păcate, de cele mai multe ori, aceste relații se încheie cu conflicte foarte mari, iar dacă la mijloc sunt prinși și copii, atunci este un proces și mai dificil, mai ales când nu există o minimă înțelegere între parteneri.

De aceea, uneori, oamenii apelază la ajutorul unui detectiv Timisoara pentru a obţine dovezile necesare în instanță, pentru a demonstra vinovatul sau motivele pentru care s-a ajuns la situația respectivă. Totuși, detectivii au obligaţia de a descoperi adevărul, care nu se potrivește mereu cu informațiile primite de la clienţii care i-au angajat.

Astfel, cu discreţie și profesionalism, detectivul filează persoana indicată pentru a identifica și scoate la lumină detaliile pe care unul dintre parteneri le ţine ascunse sau care au provocat separarea. La finalizarea misiunii, informațiile obţinute sunt prezentate clientului, care decide dacă dorește sau nu să le folosească în instanță, deoarece acestea sunt acceptate ca probe pentru susţinerea cazului în instanța de judecată.

Cum va acționa un detectiv privat în acest caz?

Motivele care duc la divorț sunt foarte variate, de la infidelitate – principala cauză – până la neînţelegeri legate de avere sau chiar violență. De aceea, se poate întâmpla ca unul dintre parteneri să aibă nevoie de dovezi pentru a-şi susţine cazul în instanță, dar pe care nu le poate obţine singur, astfel că apelează la un detectiv particular.

Acesta se va ocupa de cazul clientului, investigând și colectând probe pentru dosar: fotografii, probe video și alte tipuri de probe care pot fi utilizate în dosar. În plus, clientul beneficiază de consultanţă gratuită din partea detectivului, fiind o colaborare transparentă și, totodată, discretă în ceea ce privește informațiile furnizate și chiar identitatea clientului.

Un astfel de ajutor este necesar mai ales în cazul unor neînţelegeri legate de bani și avere sau în cazul infidelităţii unuia dintre parteneri, pentru realizarea partajului. Odată obţinute probele, detectivul va prezenta un raport complet, care cuprinde toate informațiile legate de misiune și care scot la iveală detaliile pe care partenerul le ținea ascunse.

Cu toate că este o situație neplăcută și prin care nimeni nu își dorește să treacă, evitarea acesteia poate duce uneori la apariţia unor conflicte și mai mari, certuri și neînţelegeri între parteneri, care nu mai pot fi ignorate. Uneori, divorţul sau separarea reprezintă singura soluție, iar ajutorul unui detectiv particular Timisoara este binevenit în asemenea situații.

 

 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1260 (s) | 43 queries | Mysql time :0.008312 (s)